RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#99745  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Ha már nem lesznek, akkor azért elég nagy ....-ban lesz az NMHH, jelentős bevételtől esnek majd el, ahogy az állam is és közvetve a közmédia is.
Rájuk férne, hogy észbe kapjanak, bár nincsenek illúzióim.
 #99742  Szerző: mlaszlo

donder írta: Azért az felfoghatatlan hogy ezeket a szennyeket engedélyezik... Jó tudom-tudom miért, de akkor is...
Legalább azt a qva topshoppot hagynák már el meg az eszmeralda filmeket...
és TALÁN még nézném is..
na de mindegy.. Egyéni szoc preblem...
:yuno:
Ha már nem lesznek, akkor azért elég nagy ....-ban lesz az NMHH, jelentős bevételtől esnek majd el, ahogy az állam is és közvetve a közmédia is.
Top Shop-pal mi a baj? Délelőtt mennek csak, amikor gyakorlatilag alig tv-zik valaki.
Ezek a sorozatok pedig nem csak nálunk menne, hanem a környező országok kereskedelmi csatornáin is.
Mindenki szidja őket, mégis mindenki nézi, pedig az ország jelentős részének van alternatívája, mégis ez a két csatorna a legnézettebb.
Ha pedig összehasonlítom más országokkal, akkor semmivel sem rosszabbak, mint pl. a német, cseh vagy szlovák társaik.
 #99740  Szerző: donder

rmihaly76 írta:"Az utolsó pillanatban dőlt el: folytathatja az RTL és a TV2"
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/az ... 24897.html
Azért az felfoghatatlan hogy ezeket a szennyeket engedélyezik... Jó tudom-tudom miért, de akkor is...
Legalább azt a qva topshoppot hagynák már el meg az eszmeralda filmeket...
és TALÁN még nézném is..
na de mindegy.. Egyéni szoc preblem...
:yuno:
 #99363  Szerző: egon2

LazlowHun:Szerintem nem kapcsolják le az Analóg földfelszíni sugárzásról Július 9.én a TV2-és az RTL Klubot.Több százezer embert érintene,akiknek nincs pénzük digitális vevőre.Ha lekapcsolnák,már rég beharangozták volna.
 #99317  Szerző: LazlowHUN

Valaki tud valami újat lekapcsolás ügyben? Júl. 2-a van, de analógon még megy mindkét ker.tv. Kalóz üzemmódban?
 #98732  Szerző: djlacee

NA VÉGRE, nem az EZO.TV van, hanem pénznyerős-lehúzós játék :punch:
http://www.mostmonddmeg.com
 #98410  Szerző: mikrofonos

Egyetértek mindazzal amit leírsz, de nekem valahogy mégis az az érzésem, hogy nem lesz itt lekapcsolás, legalábbis most még nem.
 #98405  Szerző: mlaszlo

mikrofonos írta:Viszont az a botrány, ami egy ilyen pánikszerű leállásból adódna - még ha ez leginkább a lúzereket érintené is - valószínűleg egyik nagy ker. tv-nek sem hiányozna. Nyilván jó kis ellenkampányt kapnának a nyomtatott sajtó nagy részétől, nem is beszélve a velük nem éppen rokonszenvező nagypolitikától. És ennek már üzleti kihatása is bőven lehet.
A két kereskedelminek a sokcsatornás előfizetők körében is kimagasló nézettsége van, a hirdetőket pedig ezek, a fizetőképes háztartások érdeklik. Lehet, hogy lenne visszhangja, de üzleti szempontból az analóg sugárzás nekik már csak ráfizetés.
Ha pedig a politika szórakozik velük, akkor fogják magukat és szépen bejegyeztetik magukat más országba, ha nincs az analóg földi sugárzás, akkor ezt már nyugodtan megtehetik.
 #98404  Szerző: mikrofonos

Viszont az a botrány, ami egy ilyen pánikszerű leállásból adódna - még ha ez leginkább a lúzereket érintené is - valószínűleg egyik nagy ker. tv-nek sem hiányozna. Nyilván jó kis ellenkampányt kapnának a nyomtatott sajtó nagy részétől, nem is beszélve a velük nem éppen rokonszenvező nagypolitikától. És ennek már üzleti kihatása is bőven lehet.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 203