RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#102005  Szerző: Milán

rmihaly76 írta:Nem biztos az, hogy jol hallottam ezt, mert nem voltam egeszen ebren... a Balaton Radio, Siofok foterere telepul ki 18-an, ha igaz.. :)
:troll:
 #101991  Szerző: asimov

Nem biztos az, hogy jol hallottam ezt, mert nem voltam egeszen ebren... a Balaton Radio, Siofok foterere telepul ki 18-an, ha igaz.. :)
 #99781  Szerző: RXon

A frekitáblázat szerint lesz még 2 siófoki rádió...Erről tud valaki valamit?
 #99521  Szerző: asimov

Ajjaj.... :-)
Nincsen itt semmi gond a CT-el, vagy egyebbel.. szimplan nem foglalkozik az en "kekpotty"-om a CT-vel, aztan ennyi.
Csak nehany RDS szolgaltatast hasznal a gepezet, de azok nekem eppen elegek. Sot, mivel a radio, a mukodesi ideje 99.999%-ban az asztalomon figyel, igy igazan csak a PS az, ami erdekes. Bar.. ha meg a PI-t is kiirna.... :-)
(A vevoje kivalo minosegu es nekem ez az elsodleges szempont.)
 #99484  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:
Pasa írta:
rmihaly76 írta:Sajna, nem veszi le RDS-rol az idot, mert ha kezzel nem allitom be, akkor nem mutat jo idot, napok mulva sem.
Nyilván nem sugároznak CT-t. Megjegyzem, unszimpatikus dolognak tartom...
De, sugárzunk CT-t. Más lehet a gond.
Megjegyezném, nem erről van szó. Kicsit "offoltunk". Egymás Blaupunkt rádióiról beszéltünk, és én azt hittem, az övé CT-időt vesz le, de mégsem. Ne vegyen senki magára semmit!!! Ez csak a mi készülékeink hibáiról szólt, de mind1, azért szeretem azt a jó öreg "kékpontost". Jó szolgálatot tesz nálam 1991 óta (asszem azért ezt vettem, mert csak ezt lehetett kapni, ami tudott CD tárat kezelni, és az is tökéletes, máig), és úgy tűnik, nem akarja feladni! :)
 #99473  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:De, sugárzunk CT-t. Más lehet a gond.
Akkor elnézést, mégis szimpatikus. :)
 #99471  Szerző: markfelt

Pasa írta:
rmihaly76 írta:Sajna, nem veszi le RDS-rol az idot, mert ha kezzel nem allitom be, akkor nem mutat jo idot, napok mulva sem.
De, sugárzunk CT-t. Más lehet a gond.
 #99469  Szerző: Glenn

• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 59