Chester írta:
Ez jó kérdés.. nemtom elvileg e hétre mondták h kiderülnek az infók a netboard fórumon. Amúgy most gondoltam bele.. Október 1, a Ikokat is Október 1-re írja Kardos Attila h költöznek. T-Home DTH?
Tom h közel van, kevés a tesztelés, de attól hogy nem indul el a tdth attól még feltehetik, ahogy az ikokat is. Komolyan, upcd, digi kilöve, másra nem nagyon tudok gondolni max hellodh, vagy több országnak is fog szólni, és akkor semmit se kell álítami a szolgáltatóknak, ahogy mondod.
Elképzelhető, de a zökkenőmentes átálláshoz szerintem legkésőbb a jövő héten már mennie kellene a VH1/CC csatornának, hacsak nem a VH1 jelenlegi helyén lesz.
A UPCD egyébként nincs kilőve, ha kell még fel tudják tenni, ugyanis 2 csatornának még lenne hely. Én korábban azt hittem, hogy a UPC fogja elosztani, mivel az MTV és VIVA csatornákat is ők osztják el, de Kardos Attila nem bólintott rá. Nem tudom mire ez a nagy titkolózás.
Én mindenesetre nehezen tudom elhinni, hogy a T októbertől fel tudná adni az IKO csatornákat műholdra (bár lehet, hogy más fogja feladni), a netboard fórumon ugyanis azt írták, hogy a héten érkeznek még csak az antennák a T-hez, azért egy ilyen rendszert beüzemelni biztos, hogy nem két perc.