RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#203462  Szerző: Ábel14

John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
 #203166  Szerző: Milán88

Kovi02 írta: 2025.03.03. 23:33
Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
Igen, direkt csináltam, ja és bocs ha kicsit idegesítő vagyok.
 #203165  Szerző: Kovi02

Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
 #203155  Szerző: Milán88

Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
 #202990  Szerző: knoskamatee

Laci95 írta:…Érdekes Hogy a Retro Rádió megkapta a Frekvencia Hosszabbítást ezzel szemben a Danubius És a Class FM nem mivel az szembe ment Orbán Viktorral a híres g nap után
pont, hogy nem érdekes. a Danubiusnál a teljes 7+5 éves járt le, így ők újra is pályáztak. a többit tudjuk.
inkább az az érdekes, hogy a Retro a régi 7+5 éves rendszerben lett pályáztatva és ennek ellenére 7 évet kapott az 5 helyett hosszabbításra.
 #202989  Szerző: Laci95

A Hold Reklám Kft. országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló kereskedelmi jellegű rádiós médiaszolgáltatási jogosultsága hét év után, 2025. május 26-án lejár. A médiatörvényben biztosított egyszeri lehetőség alapján a Médiatanács a médiaszolgáltató kérelmére további hét évre, 2032. május 26-ig megújította a Retro Rádió állandó megnevezéssel működő médiaszolgáltatási jogosultságot. Érdekes Hogy a Retro Rádió megkapta a Frekvencia Hosszabbítást ezzel szemben a Danubius És a Class FM nem mivel az szembe ment Orbán Viktorral a híres g nap után
 #202812  Szerző: altermanus

Csütörtökön elfelejtették betenni az Abaházi fenkonfokat, mert Signal nélkül ment át egyik zenéből a másikba néha. Gondolom oda kellett volna a felkonf. Jót mosolyogtam rajta! :troll:
 #202803  Szerző: knoskamatee

knoskamatee írta: 2024.10.15. 21:54
hupsz, ezt benéztem, rossz topik. :blush:
 #202802  Szerző: knoskamatee

változott a műsorrend!

tegnap óta van újra jazz éjféltől és hétvégente pedig reggel mese. így próbálják egy picit felturbózni a két új netes rádiót:
hétfő-vasárnap 00:00–01:00 | Szakcsi Jazzóra
szombat-vasárnap 07:00–08:00 | Csukás Meseóra
és kap egy kis tartalmi frissítést a Befordultam a konyhára című műsor is.

most az, hogy így mégjobban szétgyepálják az arculatot, akkor így már kik maradnak hallgatók? a jazz még elfér, hisz ilyenkor majdnem, hogy nulla ember hallgatja, meg volt régebben is. de az, hogy mesék és mondókák hétvégén reggel Király Kittivel? hááááát… :gülü2:

nyugodtan merem állítani, hogy az MTVA portfolióban a Dankó van most a legjobban összerakva és talán még a Sport is ilyen.
 #202800  Szerző: 007

Valami nagyon félrement, borzalmasan ropog, akadozik. Pedig az elmúlt években régen volt ilyen jó. (Mondjuk messze nem tökéletes)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 213