RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#203166  Szerző: Milán88

Kovi02 írta: 2025.03.03. 23:33
Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
Igen, direkt csináltam, ja és bocs ha kicsit idegesítő vagyok.
 #203165  Szerző: Kovi02

Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
 #203155  Szerző: Milán88

Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
 #202990  Szerző: knoskamatee

Laci95 írta:…Érdekes Hogy a Retro Rádió megkapta a Frekvencia Hosszabbítást ezzel szemben a Danubius És a Class FM nem mivel az szembe ment Orbán Viktorral a híres g nap után
pont, hogy nem érdekes. a Danubiusnál a teljes 7+5 éves járt le, így ők újra is pályáztak. a többit tudjuk.
inkább az az érdekes, hogy a Retro a régi 7+5 éves rendszerben lett pályáztatva és ennek ellenére 7 évet kapott az 5 helyett hosszabbításra.
 #202989  Szerző: Laci95

A Hold Reklám Kft. országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló kereskedelmi jellegű rádiós médiaszolgáltatási jogosultsága hét év után, 2025. május 26-án lejár. A médiatörvényben biztosított egyszeri lehetőség alapján a Médiatanács a médiaszolgáltató kérelmére további hét évre, 2032. május 26-ig megújította a Retro Rádió állandó megnevezéssel működő médiaszolgáltatási jogosultságot. Érdekes Hogy a Retro Rádió megkapta a Frekvencia Hosszabbítást ezzel szemben a Danubius És a Class FM nem mivel az szembe ment Orbán Viktorral a híres g nap után
 #202812  Szerző: altermanus

Csütörtökön elfelejtették betenni az Abaházi fenkonfokat, mert Signal nélkül ment át egyik zenéből a másikba néha. Gondolom oda kellett volna a felkonf. Jót mosolyogtam rajta! :troll:
 #202803  Szerző: knoskamatee

knoskamatee írta: 2024.10.15. 21:54
hupsz, ezt benéztem, rossz topik. :blush:
 #202802  Szerző: knoskamatee

változott a műsorrend!

tegnap óta van újra jazz éjféltől és hétvégente pedig reggel mese. így próbálják egy picit felturbózni a két új netes rádiót:
hétfő-vasárnap 00:00–01:00 | Szakcsi Jazzóra
szombat-vasárnap 07:00–08:00 | Csukás Meseóra
és kap egy kis tartalmi frissítést a Befordultam a konyhára című műsor is.

most az, hogy így mégjobban szétgyepálják az arculatot, akkor így már kik maradnak hallgatók? a jazz még elfér, hisz ilyenkor majdnem, hogy nulla ember hallgatja, meg volt régebben is. de az, hogy mesék és mondókák hétvégén reggel Király Kittivel? hááááát… :gülü2:

nyugodtan merem állítani, hogy az MTVA portfolióban a Dankó van most a legjobban összerakva és talán még a Sport is ilyen.
 #202800  Szerző: 007

Valami nagyon félrement, borzalmasan ropog, akadozik. Pedig az elmúlt években régen volt ilyen jó. (Mondjuk messze nem tökéletes)
 #202797  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.10.14. 15:12 A szegedi frekvencián kb 5-6 másodpercenként roppan egyet, borzalmasan sűrűn ropog, valami nagyon nem oké, egyszerűen rettenetesen zavaró ez az akadozás, ropogás. Megszólalásokban, hírekben, reklámokban és dalokban is érzékelhető ez az akadozás.
Nem tett jó neki a szeptember 16-i karbantartás? :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 212