RADIOSITE Fórum

• Part Rádió - Balatonalmádi

#45462  Szerző: LuciFerko

kuss van.
 #19919  Szerző: fofla

Ennél kisebb vétségért, nagyobb büntetést szokott osztani az ORTT. Miért kellenek ilyen szellemrádiók? Ez így rombolás, nem pedig rádiózás. Biztosan lenne, aki szívesebben üzemeltetné, és talán RÁDIÓZNA, nem pedig csendet adna, meg ócska mixeket.
 #19907  Szerző: sztyepan

Fizetnek a frekiért műsorszolgáltatási díjat (egyelőre), az ORTT-nek ennyi elég. Az egyhetes műsorfolyamvizsgálat által megállapított műsorbeli szabálytalanságok eredménye pedig ha jól tudom egy 40.000 Ft-os büntetés lett. A Yo Rádió hálózatot is vizsgálták, ott 100-200.000 Ft kötbért szabtak ki.

Egyébként a frekvenciabrókerkedést törvény nem bünteti. Külföldön gondolom valamivel szigorúbb szabályok vannak.

:gülü: :torgyan:
 #19905  Szerző: RXon

Nem vagyok otthon az ORTT szabàlyzataiban,de hogy még ök is ennyit tököljenek,amikor 2 frekit is pazarolnak a semmire egyesek,hàt ez vmi elképesztö.Ez elöfordulhat(na) màs orszàgban is,vagy ez is csak hungarikum??
 #19411  Szerző: Attis

Főleg, hogy - noha az időjárás még nem mutatja - 3 napja beindult a szezon a tónál. És ha picit is szeretnének hasznot húzni a freki(k)ből, akkor most tudnának.Ősszel és télen már elég nehéz lenne.
 #19410  Szerző: Pasa

sztyepan írta:Hogy van-e más kizáró ok, nem hiszem, de ha tud valaki valamit (Pasa?), akkor szólhatna.
Hát mást én se tudok, akkor valszeg csak nem kérvényezték. Én úgy tudtam, eladásra vár a Part Rádió, emellett a Yo!-nál is gondok vannak. Tény, hogy ilyen sokáig "parlagon hagyni" egy balaton-parti frekit nagy luxus (vagy nagy hülyeség). Ugyanez vonatkozik a 88,2-re is.
 #19361  Szerző: sztyepan

sztyepan írta:
SzD írta:Jó is lenne, ha úgy menne, hogy gondolok egyet, azt' hopp csinálok is ilyeneket.
Azért nem most jöttem le a falvédőről, többnyire tudom a dolgok menetét.

Kérvényezni kell az ORTT-től és zöld az út. Lehetnek akadályai, például a 2 éves hálózatbakapcsolódási tilalom, ami viszont februárban a Part Rádió esetében lejárt. A Pelso esetében ebben a hónapban jár le.

Hogy van-e más kizáró ok, nem hiszem, de ha tud valaki valamit (Pasa?), akkor szólhatna.
Ja igen, kizáró oknak minősül az Örsi-Bóna-Varga-banda hülyesége? Mert ha igen, akkor az is. :|
 #19360  Szerző: sztyepan

SzD írta:Jó is lenne, ha úgy menne, hogy gondolok egyet, azt' hopp csinálok is ilyeneket.
Azért nem most jöttem le a falvédőről, többnyire tudom a dolgok menetét.

Kérvényezni kell az ORTT-től és zöld az út. Lehetnek akadályai, például a 2 éves hálózatbakapcsolódási tilalom, ami viszont februárban a Part Rádió esetében lejárt. A Pelso esetében ebben a hónapban jár le.

Hogy van-e más kizáró ok, nem hiszem, de ha tud valaki valamit (Pasa?), akkor szólhatna.
 #19359  Szerző: SzD

Jó is lenne, ha úgy menne, hogy gondolok egyet, azt' hopp csinálok is ilyeneket.