007 írta: ↑2023.05.02. 15:09 Véletlenül sikerült belehallgatnom a délutáni kívánságműsorukba. Hát nem igazán tud beszélni a hölgy, a ba-be-ban-ben nem ismeretes számára. Ráadásul a reklám az volt, hogy erős hadsereg kell ahhoz, hogy ne harcoljunk és béke legyen. Utána meg valami e-maileket megnézett a polgármester felesége és ez hatalmas nagy tragédia egy fideszes képviselő szerint. (Legalább is ez jött le belőle, nem figyeltem oda)Igazad van, megtaláltad a lényeget.
Összességében kinek-minek szól ez a "rádió"?
Mert hogy minden eleme borzasztó.![]()

Ez a rádió, hogy kinek szól kicsit nehéz lenne megfogalmazni, amikor a tulajdonos a választókörzet országgyűlési képviselőjének baráti köréhez tartozik. Maradjunk annyiban, hogy aki csak teheti már nem hallgatja. Szerintem idő kérdése és nem lesz ebből a médiumból semmi se, hiszen már a Facebookon sem találhatóak meg. Én még mindig nem lennék büszke rá, hogy a leghallgatott műsorszámuk a hétvégi retro kívánságműsor és nem lepődnék meg ha az egész Dél-Alföldi Média Centrum Kft. egy pénzmosoda.

Ha folyamatosan figyelemmel kísérnéd a híreiket az első vagy második mindig a helyi polgármester és feleségének lejáratásáról szól. Ráadásul ezeket a híreket nem is maguk gyártják, hanem kifejezetten a puszipajtás Promenád 24-től veszik át. Aztán hogy ,,A mi világunk" mennyire ,,A vidék rádiója" már az is megkérdőjelezhető, mert a következő hírcsokor szinte Makóról szól, elvétve Kistelekről. Aztán hogy a rádió többi vonzáskörzetében mi az élet nyomokban derül ki.
A zenei kínálat gyalázatos. Nem hiszem el, hogy a nagy zenei felmérésből ez jött ki nekik. Főleg az éjszakai választék kritikán aluli, minden harmadik vagy második muzsika egy elkapcsolási faktor. De, amíg van rá igény sajnos, addig nem lesz jobb.

,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''