RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#157343  Szerző: noartist

Jajj, édes Istenem, hová fajul ez még...
Egy rakás MTVA, plusz pár kereskedelmi(nek álcázott Vajna) csatorna. Meg egy szem RTL. Komolyan, siralmas.
 #157177  Szerző: Wolfman

LuciFerko írta:Amúgy az euronews nem is a c muxon van.
Jogos, amúgy a MinDig TV teljes csatornakínálatára gondoltam.
 #157175  Szerző: LuciFerko

Amúgy az euronews nem is a c muxon van.
 #157163  Szerző: Wolfman

LuciFerko írta:
djlacee írta:Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
:gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
Nem baj, legalább a TLC-nek van hely. :D
 #157162  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
:gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #157160  Szerző: djlacee

Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
 #150849  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Egyébként - bocs az OFF-ért - múltkor voltam pár napot Svédországban, néztem az ottani TV3-at, és az is egy nagy nulla. 20 éves amerikai sorozatokat nyomatnak, felirattal. A saját gyártás ott is minimális. Mégis a 2. legnézettebb kertévé a TV4 után (a közszolgálati viszont jó számokkal megy és tartalmilag is remek, persze nem egy ORF).
OFF
Ha netán van műholdvevőd akkor érdemes időnként a nyugati 1-re fókuszálni mert olykor kódolatlanná tesznek néhány csatornát(finn,svéd,norvég egyaránt).

ON
Szóval csak az anyagi gondok miatt lett kódolt? :shock:
 #150819  Szerző: markfelt

Egyébként - bocs az OFF-ért - múltkor voltam pár napot Svédországban, néztem az ottani TV3-at, és az is egy nagy nulla. 20 éves amerikai sorozatokat nyomatnak, felirattal. A saját gyártás ott is minimális. Mégis a 2. legnézettebb kertévé a TV4 után (a közszolgálati viszont jó számokkal megy és tartalmilag is remek, persze nem egy ORF).
 #150818  Szerző: markfelt

Az az ATV még nem ez a hitgyülis retek volt, tudtommal és nem is politikailag elfogult tartalom ment rajta. De javítsatok ki, ha tévedek. Valamiért megszűnt, a "Magyar ATV", azaz a mai ATV meg tök más.

A Viasat3 azért állt le, mert akkora kábel- és műholdas penetrációt ért el idővel, hogy át kellett volna módosítani országos csatornává, ami miatt híradót, közszolgálati tartalmakat kellett volna sugároznia, jóval drágábban.

Inkább kivitték Londonba. Azóta, meg a Viasat6 elindítása óta viszont mélyrepülésben van, a MinDigTV-re is csak fizetősen került fel, pedig még a szándéknyilatkozatot is aláírták FTA-ra.

Talán az új tulajdonos jobban áll hozzá, bár ha FTA is lesz (már van rá törvényi lehetőség), valszeg csak az AXN ismétlőcsatornája lesz, minimális premiertartalommal.

Ha csúnyán akarok fogalmazni, elcseszték, az IKO ügyesebb volt minden téren (aminek egy része már az RTL-é).

Szomorú ez, mert 10 éve a Viasat3 igen jó csatorna volt, szép jövőképpel.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 33