RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#184539  Szerző: Pihe

Az előbb az Animl Cannibal Ülünk a vonaton ment 95 környékéről :D
 #184466  Szerző: Wolfman

adam1400 írta: 2019.08.01. 11:57 Story magazin azt állítja, hogy ide jön Bochkor.
Várjuk meg, amíg ezt Bochkor is megerősíti.
 #184462  Szerző: adam1400

Story magazin azt állítja, hogy ide jön Bochkor.
 #184321  Szerző: frekivadasz

Mindig is volt, csak az elején rendkívül alacsony RDS jelszinttel ment.
 #184315  Szerző: Marcii

Egyébként Gerecsének már van RDS-e? Tudtommal sokáig nem volt.
 #183720  Szerző: shadoe

Osztom a nézeted, én csak Klamancseket kapcsolom be, semmi más Retro műsort nem hallgatok. A facebookon tömérdek olyan hozzászólás van, ahol változatosabb zenéket követelnek. Ma átnéztem a rádió napi listáját, tele van atomslágerrel (=meglepetés egy darab sincs), jóindulatúan mondhatnám, egy szódával a retrozó köznépnek elmegy, de pl. a nekem olyan kedves 80-as évekbeli újhullámos zenéket semmilyen szinten nem dolgozzák fel, pedig az is retro, és az is elférne ide.
 #183716  Szerző: Gyurii

Egy szó, mint száz. "Bevett szokás", hogy megszokott rotáció, jól bejáratott zenék vonzzák az nagy átlagot. (NEM!)

Ezt amúgy a hallgatók is próbálják érzékeltetni, mivel 1-2 FB bejegyzésük alatt a zenei repertoár kritizálása top kommentes hozzászólás. (Állandó hallgatók is a bővebb merítést preferálnák.)

(Adom az előttem szólók hozzászólásait, ha ide téved a tuner Klamancsek az egyetlen üde szinfoltja a Retronak. ) ;)
 #183669  Szerző: Jozsfm964

Tényleg nem hallja senki akinek kéne, hogy milyen gyengén szól most a Retro ahhoz képest, amilyen volt? Erőtlen, még mélynyomó se segítene rajta, csak a magasak nyomják ki az ember homlokát. Agyon kéne csapni aki ezt így elállította! :hit:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 214