Végigszenvedtem az előző órát (szerda 14-15), és igazából egy hősnek tartom magam, hogy nem kapcsoltam el. Igazi kín volt. Két olyan zene volt, ami szerintem országos könnyűzenei adón vállalható, az Asaf Avidan - One Day, meg a Farruko - Pepas. Az összes többi ilyen rémesen rossz, futottak még kategóriás, hazánkban totál ismeretlen macskazene, volt benne afrikai huhogástól kezdve világfájdalmas indie fasz, valami Carson Coma szerű borzalom, valami magyar pasas, aki eszméletlen hunglish-sel és rémisztően rossz vokállal énekelte, hogy "Home is where you are", és további, minősíthetetlen, nulla nívójú zs kat lófüttyök, amiket én maximum a Cafén tudnék elképzelni, és ott egyébként pont jó helyen is vannak. Továbbmegyek: ott még TALÁN meg is hallgatom évente kétszer, ha olyanom van.
Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a 15 óra Ava Max rongyos slágerével kezdődött... most akkor tessék már eldönteni, hogy mit szeretnének. Mert az a maréknyi ember, aki az előző vonalat, az eltávozik a frekvenciáról Ava Maxtól, aki meg Ava Maxot, az az imént említett gyöngyszemektől.
Sürgősen vissza kéne hozni azt a kommersz, kiszámítható és egyébként tök jó formátumot, amit Tiszttartó csinált, mert ez így nagyon gáz. A rádió, mint műfaj egy ilyen méretű csatornán 2022-ben már nem való arra, amire az MR2-esek használták. Még a Music FM utóérzetű vonal is jobb volt ennél, ami nyáron volt... az ideális meg egy Ö3 szintű adó lenne, amit 50 éve nem bír kiizzadni magából a magyar állam. Csak az ilyen okoskodó lófaszjóskák önmegvalósítását, mint aki a minap 1 órás, bőrkabátos mélyinterjút készíttetett magáról a beosztottjaival.

Kabaré, komolyan.
Ha annyira erőltetni szeretnék ezt a zenei vonalat, akkor szerezzenek helyi frekiket az egyetemvárosokban mondjuk... mást úgyse érdekel. Vagy csináljanak Spotify playlisteket.