RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#37871  Szerző: Richmonde

Emberek! Kartelezzünk!!!!!!! :gonosz:
 #37858  Szerző: MrG

Laci!
Speciális hallgatói csoport:
Célcsoportunk a Fonyód – Várhegy városrészében élő, középiskolás diákok (15-18) és a továbbtanuló, illetve dolgozó fiatal felnőttek (18-35).
Én ezt írtam.

Ha a 15-18 vagy 18-35-be kötöttek bele, azt sem igazán értem, mivel nem egy olyan - 2, 3 évvel ezelőtti, nyertes - pályázatot láttam, ahol korcsoport volt és elfogadták nekik.

Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről?
 #37857  Szerző: Obladioblada

Közben megtaláltam...

http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=430

A B.-A.-Z. Megye Betegeiért Alapítvány volt a harmadik miskolci, azzal mi újság? Nem látom sehol.
 #37856  Szerző: Snake

április 1??? nem márc 1?
 #37855  Szerző: LuciFerko

Nem adjuk fel! Az enyém még függőben van, de ezek után nem sok jóra számítok. Én a következőt írtam:
A műsor alapértékét tekintve a helyi (enyingi) fiatalabb 15-35 éves közösség kulturális lehetőségeit szolgálja, különös tekintettel a város művészetének, kultúrájának népszerűsítésére, környezetünk védelmére és megóvására.
:gülü2:

Ha Gálosi Úréba belekötöttek akkor ebbe is bele fognak simán :gülü2:
 #37854  Szerző: MrG

Ez mókás. :)

Talán ha a szóban forgó pályázatra vonatkozó Pályázati Felhívás első - értelmező - szakasza és a mellékletei (a pályázati űrlap) nem mondtak volna ellent egymásnak több, meglehetősen fontos pontban (pl. a nagy "buktató", azaz a célcsoport), akkor nemcsak 2 pályázó nyert volna.

Szakik! Szerintetek nem elég speciális hallgatói kör egy 5000-res város párszáz fős városrésze, annak is a fiatal felnőtt lakói? Mert én ezt írtam... és ezen bukott el.

Nem tudom ugyan, de sejtésem szerint a 2 nyertes pályázó nem a mostani felhívás alapján írta pályázatát, hanem egy 2-3 évvel korábbi alapján, amiben nem volt semmi kifogásolható.

Gondoltam, hogy kéne keresni valami lehetőséget a fellebbezésre, de nem hinném, hogy elismernék, hogy hibás volt a felhívás. Azaz valamilyen szinten elismerték már, ami be is került valamelyik 2009 őszi ülésük jegyzőkönyvébe, de ez úgysem lesz hatással a most beadott, sok vesztes pályázatra.

A következő forduló egyébként április 1 lesz (áprilisi tréfa?) és ahogy olvasom, ott már egy fokkal jobban ki van dolgozva a Felhívás. Ráadásul nem 3 évre, hanem 2014 végéig szól (2014 vége, ha lesz digitális átállás, ha nem, akkor addig, amikor lesz, tehát gyak. jó sokáig), ergo mindenképp megérné újrapályázni a mostani 2 nyertesnek is. Meg a veszteseknek... már ha van kedvük ezek után.
 #37853  Szerző: Obladioblada

jimmer írta:"igazából 7 az a 6. Avas, Eper, Diósgyőr, Szinva, és az új 3. Jogosan merül fel a kérdés, hogy minek ennyi..."

csak 2 nyert sztem..
Igazad van. Kalló Gyula, és az Ökorello alapítvány. Nem tudom miért gondoltam, 3-mat, elnéztem. De tényleg, ki volt a harmadik? Azzal mi újság?
 #37849  Szerző: jimmer

"igazából 7 az a 6. Avas, Eper, Diósgyőr, Szinva, és az új 3. Jogosan merül fel a kérdés, hogy minek ennyi..."

csak 2 nyert sztem..
 #37836  Szerző: Obladioblada

djlacee írta:Azé' szakadjon meg Miskolc a 6 kisköz rádiójával...
Igazából 7 az a 6. Avas, Eper, Diósgyőr, Szinva, és az új 3. Jogosan merül fel a kérdés, hogy minek ennyi...
 #37835  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:
Richmonde írta:"nem jelölt meg egy egyértelműen körülhatárolt kis közösséget speciális hallgatói célcsoportként" ?????

:gülü: de meg lett jelölve :gülü:
mit jelöltél meg?
Nagyon röviden és tömören a célcsoport: Egerben élő és felsőfokú tanulmányait végző diákok.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 164