Én minden rádiót hallgatok, és egyiknek sem vagyok törzshallgatója, pláne nem a Rádió 1-nek. Csak mivel sokat utazom, és nincs nagyon más vidéken az agresszív, politikai segédlettel megtörtént, dózer jellegű piacfoglalásotok, és egyben a helyi rádiózás kiirtása miatt, kénytelen-kelletlen belétek futok. Bocs, talán túloztam, akkor mondjuk kétbitesek a törzshallgatóitok. Semmiképp nem a magasértelmiség. Pacsi!
p0tyi írta: ↑2022.12.03. 15:32 Az még hagyján, de nem merik kimondani, hogy “román”, mert az egybites, tajparaszt törzshallgatói rétegük gyűlölködni kezdene!Szia!
Európai/közép-európai/közép-kelet-európai énekesnő jelzővel fut.
A magam nevében tudok írni. Milliószor konfoltam, hogy Minelli "román" előadó... mert ugyebár ebben semmi pejoratív, vagy provokatív nincs.
Az általad emlegetett jelző: "Európai/közép-európai/közép-kelet-európai " az én szóhasználatom. A többieknél nem hallottam. Nincs elvárva tőlünk ez a fajta megfogalmazás. A konfok változatossága miatt alkalmazom. Pl. Alan Walkernél sem mondon mindig, hogy "norvég".
Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!
Pacsi!
#györkeattis