Meg se nyerte még a DJ FM

Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Pasa írta:A pályázati felhívásban szereplő kritériumokra értem.admin írta:Egyébként sok jóra nem kell számítani, a meghirdetett jogosultságok teljesen használhatatlanok minden érdemi műsorra.Esztergom és Komárom azért annyira nem rossz.
admin írta:Egyébként sok jóra nem kell számítani, a meghirdetett jogosultságok teljesen használhatatlanok minden érdemi műsorra.Esztergom és Komárom azért annyira nem rossz.
Ivoa írta:Itt: http://mediatanacs.hu/cikk/167974/Orosh ... a_vetelrolKovi02 írta:Amúgy most Orosháza 88,6-tal mi van? MKR lesz ott,vagy valami helyi?(a Médiatanács honlapján az MKR van feltüntetve,de mintha azt olvastam volna,hogy aztán mégis a "helyi" pályázó kapta meg a frekit)
Mikor történt volna ott eredményhirdetés? Eddig én nem láttam a jegyzőkönyvek között semmit arra vonatkozóan.
Kovi02 írta:Amúgy most Orosháza 88,6-tal mi van? MKR lesz ott,vagy valami helyi?(a Médiatanács honlapján az MKR van feltüntetve,de mintha azt olvastam volna,hogy aztán mégis a "helyi" pályázó kapta meg a frekit)