RADIOSITE Fórum

• Class FM

#158374  Szerző: IstvánB

Nem akarják eladni 1Ft-ért? Jó lenne egy országos mp3 lejátszó. :hehe:
 #158324  Szerző: hd

asr27 írta:
noartist írta:
Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.
Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
Ki mondta, hogy veszteséges, és, hogy túl szeretnének adni rajta? semmi hivatalos info nincs ilyenről.
"A Music FM és a Lánchíd Rádió ugyanakkor 2015-ben már masszívan veszteséges volt"

http://hvg.hu/itthon/201633__class_fm__ ... atlanul_jo
 #158323  Szerző: asr27

noartist írta:
Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.
Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
Ki mondta, hogy veszteséges, és, hogy túl szeretnének adni rajta? semmi hivatalos info nincs ilyenről.
 #158317  Szerző: Wolfman

noartist írta:
Nem biztos, hogy a Sláger Rádió Zrt. veszi meg.
 #158310  Szerző: noartist

#158308  Szerző: Wolfman

Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.
 #158307  Szerző: noartist

kukac írta:
admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?
ezt azért odateszem az "admin aranyak"-gyüjteményembe a "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen" mellé... :)
Nem akarok kötekedni, de komolyan, abszolút nem értek egyet, Admin. (szabad a későbbiekben a keresztnevedet használni? az nem titok, szerintem)
A Rádió 1 egy korábbi, egyébként jól működő brand exhumálása- kifejezetten összecsapva, nulla átgondolással. Ha jó lenne, még én is hallgatnám, függetlenül a tulajdonosi körtől. (talán nyoma is van a fórumon, hogy örültem, amikor kiderült, visszahozza Vajna)
Hallgathatatlan. Pont olyan, mint amikor valamibe beletömnek irgalmatlan sok pénzt, és az nem érdekes, sikeres lesz-e, hiszen mindezt megtehetik következmények nélkül.
A mai fiataloknak pedig nem ez kell, mert ezt a 30 számos rotációt a Spotify is tudja, sőt!

Netrádió? Really? Utazás közben, mobilinternettel? Magyar tarifákkal? Lehet, hogy drágább hobbi lenne a horgászásnál is.

Petőfi? Nemáááár, ezt nem gondol(hat)tad komolyan... :)

Igazán kár lenne a 89.5-re átpakolni a Class-t. Ha elkaszálják őket az országos csomag pályázatán, bele kell törődni. Még az is lehet, hogy az amerikai tulajdonos nem ezt a formátumot pályáztatja újra, hanem mást. Csak súgok: a Danubius névvel valaki nagyon ügyködik újfent. A Class FM név már egybeforrt Simicskával, mennie kell.
Az NMHH-nak pedig nem hiányzik egy újabb, a 2009-eshez hasonló botrány, ami az ORTT vesztét is okozta, ugye. (jó, nem ülnék le a sarokba sírni, ha a jelenlegi testület szétbomlana...)

Szerintem izgalmas lesz a következő pár hónap, és nem biztos, hogy sírni fogunk a végén. Ha viszont ez a frekvenciacsomag is állami (vonzatú) tulajdonba kerül, az már a hazai média koporsójába beverné az utolsó szeget. Szöget. Mindegy.
 #158303  Szerző: kukac

admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?
ezt azért odateszem az "admin aranyak"-gyüjteményembe a "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen" mellé... :)
 #158296  Szerző: Gr3g0ry

A netrádióhoz mi kell? Mobilnetje általában azoknak van akik csak(!) facebookoznak vagy más közösségi szolgáltatást használnak,ha net közelben vannak akkor inkább streaming szolgáltatásokat(pl.: videómegosztók) használnak.A netrádiók leginkább külföldiön élőknek lehet fontos(hogy a ottani rádiók mellé legyen magyar nyelvű is)!
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 510