orrhang írta:Kit érdekel az, hogy már megint 10%-kal többet kell fizetni az áramért?!
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy beolvasnak egy hírt, és kommentálják. Mondjuk maradjunk az áram témánál. Adott a hír, hogy emelkedik az áram ára, és mondjuk ennek kapcsán lehetne egy interaktív beszélgetés a műsorban, egy meghívott szakértő közreműködésével, akihez lehetne kérdéseket intézni. Mindezt kevésbé hivatalos stílusban, a következményekről, és arról, hogy hogyan tudnánk spórolni. Lehet erről szórakoztató ÉS informatív módon is beszélni. Viccet meg mindenből lehet csinálni. (Azt hiszem, talán a Heti Hetes ilyesmi műsor a TV-ben, csak nincs szakértő, bár azt nem nézem, csak rálátni a TV-re a szobámból.

)
orrhang írta:Én egyébként örülnék neki, ha a Sláger nem nyerne, mert igazából már csak a nevében Sláger. Játszanak ezek mindent össze-vissza.
Nem csak a nevében Sláger; sokaknak sajnos tényleg ez A Rádió.. Egyébként ha mégis nyernének, remélem, újra gondolják az arculatukat, mert ami jelenleg van, az egy toldozott-foldozott valami.
(De olyanformán mint az Alkotmány meg a KRESZ..
) A helyükben nagyon szégyellném magam érte. Nem lehet mindenkihez szólni, úgy, hogy ne bomoljon meg az egység.
(Az más kérdés, hogy én pont valami ilyesmivel kísérletezem, de tulajdonképp az sem mindenkihez fog szólni, hanem egy konkrét korosztályhoz. Egyébként tök legálisan, hozzátenném.)