HubbaBubba írta: ↑2022.08.24. 02:34
Eddig azert volt a sok hiba, mert a 42net egy fejlesztes es support nelkul hagyott nagy kupac megbizhatatlan sz*r. Es olyan dolgokat produkal, hogy hajajj ... persze legalabb ismertek. Most meg azert vannak hibak mert teljes adaskijatszot / gepparkot valtottak, gondolom meg mell tanulni hasznalni stb. full mas az egesz. Aki dolgozott mindkettovel erti mirol beszelek. Arrol nem is beszelve, hogy azert itt ugyanaz a muszaki es oktato szemelyzet van am minden adora ... itt ha jol szamolom 2,5 - 3 honapon belul valtott a Danko, Bartok, Petofi ... gondolom ez azert nem kis melo. K*vara csodalkoznek ha maradt volna mindenre es mindenkite eleg ido es figyelem. A Dalet stabil es jol hasznalhato, meg kell tanulni es rendben lesz. A rosszatt latjatok az egeszben, pedig tokre becsulendo, hogy bekifut a csapat azert hogy hosszutavon jobb legyen.
Gondolod, hogy bármelyik műsorvezetőt megkérdezték, hogy legyen-e Dalet?

Képzelheted, mennyi beleszólásuk volt. Ráadásul a 42NET előtt is Dalet volt (szerintem nem csak a Petőfin) mégis váltottak 42NET-re.
Szerintem sok hiba sima mulasztás, mintsem 42NET hiba volt eddig is.
Majd ha kiforrja magát pár éven belül, akkor talán lesz belőle újra rádió. Egyszer már volt. Azt hatalmas nagy fejlesztésekkel hallgathatatlanná tették, 5 évig kerültem ezt a "rádiót"...
Hogy végre valami pozitív is legyen itt. Faragó Janka nagyon ügyes, szívesen hallanám minden reggel inkább, mint a jelenlegi erőltetett reggeli műsort.
Ha még délutánra visszakerülne Péczeli Dóra, akkor kevésbé zavarnának a hibák is. Őt elküldeni például egy hatalmas hiba volt! Mellette még tudnék néhány nevet, aki méltóbb lenne ide, mint a jelenlegiek. A Ritától is rosszul vagyok a gagyi témiával meg úgy az egész jelenlétével együtt.
Egyébként, ha feltűnt, a korábbi órazárókat használják újra.