RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197074  Szerző: 007

A most technikai okok miatt nem leadott Szin bejelentést hallhatjuk majd valaha? Mert a harmadik megszólalás kb 2 másodperc után megállt, kicsi csend, majd jött egy ID és a Hipnotized. Ekkor már az RT-ben Dzsúdlo - Lej volt, kb az intró után lekeverték a Hipnotizedet és jött is a Dzsúdló dal. Azóta szépen mennek a zenék, csak még tartana a Mezgerélő, amiben a Szinről jelentkeznek.

"Holnap simább lesz!✌️"

🥰
 #197070  Szerző: david72

Elfogult vagy, kedves pöttyendáré!

Részben egyet tudnék érteni veled, ha nem lenne programing beli hibák tömkelege a technikai hibák mellett. Így egyértelműen látszik a legnagyobb lefedettségű országos rádión az !!amatőrség!! Úgy néz ki, mintha mindenki csak bejárna az A38-ra, aztán "majd csak valami történik". Beszédhibás, affektáló !férfi! műsorvezető, akinek ütnivaló a hangja is, vállalhatatlan reggel, hetente változtatott zenei paletta, és még sorolhatnám. Egy éve még megettem, hogy "adjunk neki időt, jaj jaj, még új stb. Mostmár viszont látszik, hogy a Petőfi ezzel a vezetéssel sosem fog feltámadni hamvaiból.

p0tyi írta: 2022.08.23. 12:45 Oké, egyrészt ilyeneket a Retrón, a Slam!-en, meg az Ö3-on is hallani, a Rádió 1 Networkben pedig még ennél tízszer súlyosabb hibák is vannak, másrészt idővel majd kijavítják. Jogos, biztos olvassák a jelzéseket, de ne drámázzunk, meg kudarcozzunk, egy ekkora átállásnál ennyi baki teljesen normális a világ bármely pontján.
 #197068  Szerző: 007

HubbaBubba írta: 2022.08.24. 02:34 Eddig azert volt a sok hiba, mert a 42net egy fejlesztes es support nelkul hagyott nagy kupac megbizhatatlan sz*r. Es olyan dolgokat produkal, hogy hajajj ... persze legalabb ismertek. Most meg azert vannak hibak mert teljes adaskijatszot / gepparkot valtottak, gondolom meg mell tanulni hasznalni stb. full mas az egesz. Aki dolgozott mindkettovel erti mirol beszelek. Arrol nem is beszelve, hogy azert itt ugyanaz a muszaki es oktato szemelyzet van am minden adora ... itt ha jol szamolom 2,5 - 3 honapon belul valtott a Danko, Bartok, Petofi ... gondolom ez azert nem kis melo. K*vara csodalkoznek ha maradt volna mindenre es mindenkite eleg ido es figyelem. A Dalet stabil es jol hasznalhato, meg kell tanulni es rendben lesz. A rosszatt latjatok az egeszben, pedig tokre becsulendo, hogy bekifut a csapat azert hogy hosszutavon jobb legyen. :yeah:

Gondolod, hogy bármelyik műsorvezetőt megkérdezték, hogy legyen-e Dalet? 😄
Képzelheted, mennyi beleszólásuk volt. Ráadásul a 42NET előtt is Dalet volt (szerintem nem csak a Petőfin) mégis váltottak 42NET-re. :mellow:
Szerintem sok hiba sima mulasztás, mintsem 42NET hiba volt eddig is. :sealed:
Majd ha kiforrja magát pár éven belül, akkor talán lesz belőle újra rádió. Egyszer már volt. Azt hatalmas nagy fejlesztésekkel hallgathatatlanná tették, 5 évig kerültem ezt a "rádiót"...

Hogy végre valami pozitív is legyen itt. Faragó Janka nagyon ügyes, szívesen hallanám minden reggel inkább, mint a jelenlegi erőltetett reggeli műsort. 😇

Ha még délutánra visszakerülne Péczeli Dóra, akkor kevésbé zavarnának a hibák is. Őt elküldeni például egy hatalmas hiba volt! Mellette még tudnék néhány nevet, aki méltóbb lenne ide, mint a jelenlegiek. A Ritától is rosszul vagyok a gagyi témiával meg úgy az egész jelenlétével együtt. :S

Egyébként, ha feltűnt, a korábbi órazárókat használják újra. 🤔
 #197067  Szerző: HubbaBubba

Eddig azert volt a sok hiba, mert a 42net egy fejlesztes es support nelkul hagyott nagy kupac megbizhatatlan sz*r. Es olyan dolgokat produkal, hogy hajajj ... persze legalabb ismertek. Most meg azert vannak hibak mert teljes adaskijatszot / gepparkot valtottak, gondolom meg mell tanulni hasznalni stb. full mas az egesz. Aki dolgozott mindkettovel erti mirol beszelek. Arrol nem is beszelve, hogy azert itt ugyanaz a muszaki es oktato szemelyzet van am minden adora ... itt ha jol szamolom 2,5 - 3 honapon belul valtott a Danko, Bartok, Petofi ... gondolom ez azert nem kis melo. K*vara csodalkoznek ha maradt volna mindenre es mindenkite eleg ido es figyelem. A Dalet stabil es jol hasznalhato, meg kell tanulni es rendben lesz. A rosszatt latjatok az egeszben, pedig tokre becsulendo, hogy bekifut a csapat azert hogy hosszutavon jobb legyen. :yeah:
 #197066  Szerző: knoskamatee

valahogy fluidibb az egész flow-ja most, hogy Dalet megy, de több a baki is. leginkább a hírek előtt és után vannak hosszú nagy szünetek, amik verték nálam a lécet, de ahogy olvasom, voltak csúnyább dolgok is, amit idáig nem sikerült elcsípnem. egyébként maga a rádió még mindig tetszik, csak na... gyengusz. pedig úgy imádnám. az Elektrik legalább hibamentes és tényleg csúcs a nappali shiftekhez képest. a reggeli műsor még mindig olyan nyögvenyelős... inkább 99.5 Best FM.

és az óránkénti 2 hiba helytálló, általában összejön annyi.

off: szóba jött az általam fényezett SLAM! is. csak ma délután 15:45 körül volt egy kisebb kiesés és az óra végi záró bed félbeszakadt. ott is szoktak csúszkálni egymásra az arculati elemek, de most, hogy "smoothabb" lett az új signal park, ami augusztus 15-e óta használnak, annyira nem feltűnő, meg a műsorvezetők annyira profik, hogy gyorsan megoldják vagy úgy illesztik be a konfjaikat, hogy kevésbé legyen zavaró.
 #197065  Szerző: 007

November 3 óta elég sok idő eltelt és sem a 42NET-ttel, sem a Dalettel nem megy valami jól. Tehát az Ö3-on egyszerre megy a reklámblokk és a Hírek headline bedje? Nem hiszem. Üres bedet sem sokszor hallottam náluk. Itt gyakorlatilag mindennapos. Értem én, hogy majd belejönnek, de ezt szerintem nem adásban kellene kikísérletezni. Pláne nem úgy, hogy közpénzen szól. Előfordul a Retrón is, persze. De ugyanaz az irány és a szemlélet is. Biztosan ez bennük a közös rossz. :megusta:
 #197064  Szerző: p0tyi

Oké, egyrészt ilyeneket a Retrón, a Slam!-en, meg az Ö3-on is hallani, a Rádió 1 Networkben pedig még ennél tízszer súlyosabb hibák is vannak, másrészt idővel majd kijavítják. Jogos, biztos olvassák a jelzéseket, de ne drámázzunk, meg kudarcozzunk, egy ekkora átállásnál ennyi baki teljesen normális a világ bármely pontján.
 #197063  Szerző: 007

Igen, kétszer óránként. Folyamatosan vannak hibák szinte minden nap, ha nem minden második órában. Ezt nem lehet máshogy mondani. Üres bed minden nap előfordul.

Ez több, mint kudarc. Valami nagyon félremegy... :ayfkm:
 #197062  Szerző: p0tyi

Kudarcként értékeltek egy ekkora műszaki váltást, mert 3 nap alatt kétszer volt kisebb baki? Itt felmerül bennem az, hogy eleve kudarcnak akarjátok értékelni, és "kapóra jön".
 #197061  Szerző: 007

Tulajdonképpen nekik kellene azt mondani, hogy vagy rendes oktatást kapunk, vagy legalább egy technikai szakit, különben ezt így nem vállaljuk.

Ez így maga a vicc. 2022 közepén ennyi hibával nem üzemelhet egy rádió. Eleve az üres bedeket sem értem...

És ez is részesül az évi 90 milliárdból. Kisebb rádiók pedig sokkal sokkal színvonalasabb produktumot állítanak elő, töredékéből. Hihetetlen, szomorú és dühítő ez a helyzet. :mellow:
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 627