RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#82118  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:A jogtulajdonos egyaltalan megtudja ezt valaha is...?
A wikipedia-n készül olyan lista, hogy mely országban mely tv csatornák közvetítik a BL és azok milyen módon érhetőek el (free vagy pay tv), ha arra ránéznek egyből kiderül.
 #82110  Szerző: asimov

A jogtulajdonos egyaltalan megtudja ezt valaha is...?
mlaszlo írta: És ezt a közvetítés jogtulajdonosa így elfogadná? Mert ugye ez azok számára semmit nem ér, akiknél nincs Pro4, sportközvetítés ismétlés eléggé értelmetlen, főleg nem két nappal később, amikor már úgyis tudja mindenki az eredményt.
 #82096  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:Lehet am, hogy nagyon is okkal ismetelt a 99.5%-kos lefedettsegu TV2.
Alltolag a BL merkozesek kozvetitesenek egyik felteltele (eppen most olvastam errol) a legalabb 50%-kos lefedettseg, ami a PRO4 eseteben "afa-val egyutt" sincsen meg. Lehet, hogy TV2 igy szandekozik elerni az 50%-knal nagyob lefedettseget. (csak tipp!) Az is megerne egy miset, hogy ez igy meg mindig csak ismetles, es nem kozvetites...
A DigiSport is csak 33%-kos lefedettseggel dicsekedhet, ugyhogy ott is lenne keresni valo, az 50%-kos lefedettsegi elvarast illetoen.
És ezt a közvetítés jogtulajdonosa így elfogadná? Mert ugye ez azok számára semmit nem ér, akiknél nincs Pro4, sportközvetítés ismétlés eléggé értelmetlen, főleg nem két nappal később, amikor már úgyis tudja mindenki az eredményt.
 #82093  Szerző: csadam

djlacee írta:Új Identek a TV2-n :)
Én is észrevettem. (Végre!) Mióta? :)
 #82091  Szerző: djlacee

Új Identek a TV2-n :)
 #82044  Szerző: asimov

Lehet am, hogy nagyon is okkal ismetelt a 99.5%-kos lefedettsegu TV2.
Alltolag a BL merkozesek kozvetitesenek egyik felteltele (eppen most olvastam errol) a legalabb 50%-kos lefedettseg, ami a PRO4 eseteben "afa-val egyutt" sincsen meg. Lehet, hogy TV2 igy szandekozik elerni az 50%-knal nagyob lefedettseget. (csak tipp!) Az is megerne egy miset, hogy ez igy meg mindig csak ismetles, es nem kozvetites...
A DigiSport is csak 33%-kos lefedettseggel dicsekedhet, ugyhogy ott is lenne keresni valo, az 50%-kos lefedettsegi elvarast illetoen.
 #82028  Szerző: LazlowHUN

mlaszlo írta:A TV2-nél most mit csinálnak? Megismétlik a keddi BL meccset, amit a Pro4 adott? A kiadott műsor szerint teljesen másnak kellene mennie, még a saját weboldaluk és teletextjük szerint is az Első számú ellenségem c. sorozatnak kellene mennie. :S
Ezt nevezik dilettantizmusnak....
 #82020  Szerző: mlaszlo

A TV2-nél most mit csinálnak? Megismétlik a keddi BL meccset, amit a Pro4 adott? A kiadott műsor szerint teljesen másnak kellene mennie, még a saját weboldaluk és teletextjük szerint is az Első számú ellenségem c. sorozatnak kellene mennie. :S
 #81937  Szerző: Zoey

djlacee írta:
Zoey írta:
csadam írta:Remélem, ez az ajánló-reklám design csak ideiglenes! Szerintem (a zenéhez képest) túl rövid.
Egy az, hogy rövid, kettő meg, hogy abszolút semmilyen. Nulla kreativitás. Grat TV2, nem tudom, miért kellett elrontani azt, ami jó volt. És még csak nem is volt elavult.
és nem is volt tizenhatkilenc
És nem lehetett volna ugyanazokkal a mintákkal, színekkel, hátterekkel megcsinálni 16:9-ben?
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 203