Radio Deejay Forever!

ideiglenes írta: ↑2022.05.27. 11:14 Most őszintén, ki az aki ezt a rádiót Balázsék idősávján kívül hallgatja?És a Discoshit, meg a World is Mine? Meg a helyi magazinműsorok?![]()
ideiglenes írta: ↑2022.05.27. 11:14 Most őszintén, ki az aki ezt a rádiót Balázsék idősávján kívül hallgatja?Én őket sem.![]()
almos629 írta: ↑2022.05.24. 21:08 Azt hiszem, egy időre elég lesz a szakértésből, nehogy a végén valamelyikőtök maradandó agykárosodást szenvedjenA nálad fennálló, vak, begyöpösödött R1 imadatnál nagyobb agykarosodásban nem lesz reszünk, esetleg akkor lenne, ha mi is az igazi lejárt slágereken élvezkednénk.![]()
Dani írta: ↑2022.05.24. 21:01 A Rádió1 pár évvel ezelőtt a hallgathatatlan rádiók ellen kampányolt. Mára a Rádió1 történetének leghallgathatatlanabb korszakát éli meg.Amikor 2016-ban újraindult, szerintem még akkor is változatosabb volt, mint most.Bizony, hogy változatosabb. Robin Schulz "Oh Child", Martin Solvieg/Alma "All Stars", Hailee Steinfeld/Alesso "Let Me Go", Shawn Mendes "Lost In Japan", Jax Jones/Martin Solveig "Tequila", Burak Yeter/Cecilia Krull "My Life Is Going On", David Guetta/Bebe Rexha "Say My Name", stb. stb. ezekből mind az akkori R1 csinált slágert.
zenefalo írta: ↑2022.05.24. 16:17Tegnap pont ezt akartam írni, bár sok értelmét nem láttam, hogy megemlítsem.
Ez még nem lenne baj, csak az, hogy a Don't be so shy és hasonló 5-6 éves társai napi 3-4 alkalommal mennek!![]()