RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#97468  Szerző: LazlowHUN

A közmédia jól bevásárolt a Sport TV-vel karöltve az NB1-es közvetítési jogokból a következő 4 évre. Ráadásul mérkőzésválasztó jogot szerzett az MTVA a bohócligában.
 #97396  Szerző: djlacee

Most ez az Orbán interjú az m1-en HD, vagy SD? Mert DVB-T -n tűéles a kép, de nincs HD logó
 #97076  Szerző: djlacee

Attis írta:ESC-döntő: Mindig TV-n: kép szinte tökéletes, de Gundi hangja... :( Telefonminőségű.
ORF-en se Dolby Digital
 #97073  Szerző: Attis

ESC-döntő: Mindig TV-n: kép szinte tökéletes, de Gundi hangja... :( Telefonminőségű.
 #96966  Szerző: mlaszlo

Zeneileg szerintem az első elődöntő jobb, változatosabb volt. A második kicsit egyhangú volt.
 #96953  Szerző: asimov

Jol sejted, nagyreszt... :)
Gyerekkorom ota egyet sem hagytam ki, azonban a 2008-as moszkvai dontovel nagyon "kidolt a bili" es azota semmi, csak most.
Meg Wolf Kati-val sem birtak odacsalni a kepernyo ele...
Masodik olvasatra levagtam a bulgarias celzast.. :D
Zoey írta: Ha jól sejtem, nem vagy nagy ESC-fan......
 #96949  Szerző: Zoey

rmihaly76 írta:Eurovizios Dalfesztival... Jatszunk. :)

Tovabbjutoi tippek:
Belorusszia
Bulgaria
Svedorszag
Torokorszag

Szerbia, Malta es Bulgaria talan.
Szlovakiat es Hollandiat kiesore fogadnam.
Bosznia-Hercegovina eloadojanak a hangja nagyon ott van... de a lelegzese nagyon behallatszott.
Litvania enekesenek a hangja a vegen mintha kicsit viszhangzott volna
Svédország, Törökország, Málta, Szerbia bejött.
Ha jól sejtem, nem vagy nagy ESC-fan, máskülönben nem írtad volna Bulgáriát, ennek a bukása ugyanis nyilvánvaló volt... egyébként ennyire tetszett? :) Persze nincs ezzel semmi baj, meg amúgy rádióban elmegy a dal, de egy ilyen versenyre ez kevés, főleg, hogy egyedül volt a színpadon, és még csak nem is volt az a "húdejócsaj" kaliberű énekesnő.
Egyébként még továbbment a döntőbe Macedónia VJK, Ukrajna, Észtország, Norvégia, Bosznia-Hercegovina és Litvánia.
Szlovénia kiesése volt óriási meglepetés, sokan a győzelemre is esélyesnek gondolták...
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 235