2 hete megjelent zenét játszanak :O Mi történik itt?

DRoland írta: ↑2022.03.04. 19:51Tegnap nekem is ez jutott eszembe. Szép dolog a Glass Animals vagy a Lost Frequencies-t adni, csak ezek 3/4-ill. fél éves zenék. A "Where Are You Now" tényleg elég gagyi a korábbi dalaikhoz képest.Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.Én a számot nem ismerem, de ez a hozzászólás azt sugallja, hogy akkor ez nem egy korszakalkotó zene, hanem valami pár hónapig túlnyomott, "jónak" titulált, gagyi szám.
Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.Én a számot nem ismerem, de ez a hozzászólás azt sugallja, hogy akkor ez nem egy korszakalkotó zene, hanem valami pár hónapig túlnyomott, "jónak" titulált, gagyi szám.
almos629 írta:Engem nem zavar, ha beleillik az arculatba, akkor szóljon nyugodtan, nem számít, hogy 2001-ben, vagy 2021-ben jelent meg.Ez mióta újdonság? Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.
Amúgy bekerült egy csomó újdonság pl. Lost Frequencies, Calum Scott / Where Are You Now