MikySoft írta:Képek nincsenek?
Sajnos nincsenek. De leírom mit láttam.
Egy helyiségben volt, 6db 2,5m x 1,5m-es rackszekrény. Ebbe voltak elhelyezve az eszközök. 2 szekrénybe voltak a net és teló cuccai. 1 szekrényben a hálózat optikai elemeit biztosító cuccok és a maradék 3 szekrényben a tv-hez, rádióhoz szükséges modulátorok, vevők. Voltak olyan vevők amik teljesen úgy néztek ki, mint egy sima beltéri egység, de az új "teletext menüjű" vevőkről első ránézésre meg nem mondtam volna, hogy az egy műholdvevő. Láttam olyan műholdvevőket is amit nagyban állítgattunk ott, de az előfizetők képernyőjére az ég világon semmi nem ment ki abból az állítgatásból, zavartalanul nézhették a műsort, csak mi láttuk a vevő kijelzőjén a beállítási paramétereket. Ezenkívül a digitális adásnak volt még 2 egysége ami a jászalsószentgyörgyi fejállomásról optikán kapott jelet osztotta el az itteni előfizetőknek. Na meg a sarokban volt még egy batár nagy szünetmentes, ami áramszünet esetén több, mint 2 órán át, ellátja az egész fejállomást árammal. Ezenkívül jópár hajszál vékony sárga színű optikai kábel, meg temérdek koaxiális kábel