RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#197902  Szerző: jonaa

knoskamatee így van csak a Retro Rádió lett a Kesma áldozata.
 #197901  Szerző: knoskamatee

jonaa írta:De hogy újra lett Rádió 1 azt újra az Andy Vajna Féle akkori Rádió Plus Kft vezette be Most már Rádió Factory A Best Meg a Rádió 1 a Base Fm is Meg a Rock a 103.9 Fm Budapest a Retro Kesma Rádió lett
...
nanananana, mielőtt igét terjesztenénk! a portfolióból csak a Retro került be a KESMA körforgásába.
 #197899  Szerző: jonaa

De hogy újra lett Rádió 1 azt újra az Andy Vajna Féle akkori Rádió Plus Kft vezette be Most már Rádió Factory A Best Meg a Rádió 1 a Base Fm is Meg a Rock a 103.9 Fm Budapest a Retro Kesma Rádió lett
Így is úgy is Nehéz lett volna ez a névváltásos Sláger mizéria .
 #197898  Szerző: Glenn

jonaa írta: 2022.12.29. 15:39teljesen más a két rádió között a tulajdonosi háttér
Attól még megszerezhetné a nevet, mint ahogy újra lett Rádió 1 is, de ez a név foglalt és nem eladó.
 #197896  Szerző: jonaa

A Retro az Retro Rádió marad teljesen más a két rádió között a tulajdonosi háttér nem kell ebbe többet belegondolni meg látni!
 #197892  Szerző: Glenn

Laci95 írta: 2022.12.26. 20:11 szerintem a Reto Rádió lehet hogy megveszi a Sláger Rádió nevet
Nem veszi meg, mivel a név foglalt.
 #197882  Szerző: Laci95

szerintem a Reto Rádió lehet hogy megveszi a Sláger Rádió nevet mivel most itt vannak a Bocskorék a gyerekorom Műsora csak akkor még Bumeráng Néven ha sikerül megszerezni A Sláger Rádió nevet a retrónak akkor újra gyerek leszek mint sokan mások akik akkor voltak gyerek a én 95 ötös vagyok de én 2004 től hallgattam a Sláger Rádiót
 #197843  Szerző: p0tyi

Ez a magyar közízlés centruma. Pont ilyennek kell lennie az egyik országos kereskedelmi rádiónak. A másiknak meg pont olyannak, mint a Rádió 1, napi 40 darab Minellivel. A harmadiknak meg... amolyan Hot AC-nek. Majd meglátjuk, január 1-től mit tud a Petőfi.
 #197831  Szerző: Gyurii

Elk*rvult egy rádió lett ez a Retro... Ez a Láger-Danubius akarok egyszerre lenni nagyon nem pálya... :gülü:

2000-ig kellene menniük csak, és pl. a szerb Karolina rádió rotációba belepislogni ihlet gyanánt...

Ezt az Edda, Black Eyed Peas, Republic, One Direction "formátumot" gyors elfelejteni.. :|
 #197816  Szerző: shadoe

zenefalo írta: 2022.12.19. 08:23
shadoe írta: 2022.12.18. 21:08 Kylie Minogue "Magic" (2020-as zene) megy órakezdőnek 18h-kor a "Retro" rádión...
Az a Poptarisznya műsorban volt, B. Tóth más zenéket ad ott, mint a rotációban.
Nekem igazából nincs bajom az ilyen zenékkel, sőt az előadó valóban "retro" előadónak számít. És valószínűleg egy B. Tóth-típusú zenei szerkesztés számomra hallgathatóvá is tenné ezt a rádiót.
Csak kissé viccesnek érzem a retro nevet egy 2020-as sláger mellett, ami gyakorlatilag újabb zenének számít, mint mondjuk a Rádió 1-es napi rotáció 80%-a.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 212