LuciFerko írta:Túl szép lenne, ha minden logikusan működne.Igen, ez nem az ORF

Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
LuciFerko írta:Túl szép lenne, ha minden logikusan működne.Igen, ez nem az ORF
Pasa írta:Igen, lehetne akár nyolc is, de ha csak kettőre elég tartalom van, akkor minek kell négy csatorna? Így a kötelező előírások miatt még egyes csatornákat ki is kell venni a kábeles választékból, hogy ezek beférjenek.De azért nincs rajtuk tartalom, mert olyan dolgokra szórják el a pénzt, amik fölöslegesek. Műholdon elfoglalnak két TP-t, Mindig TV-n egy teljes multiplexet értelmetlenül és nem kevés pénzért. Bőven elég lenne az m1 és a Duna TV HD-ban, akkor elég lenne nekik egy TP is és a földi sugárzás sem emésztene fel annyi kiadást.
Pasa írta:Elég lenne két közszolga csatorna szerintem. MTV és DUNA, egyik belföldre, másik meg határon túlra. Négy csatornát az életben nem tudnak műsorral feltölteni. Jelenleg is orrba-szájba ismételnek valamelyiken, vagy párhuzamosan megy ugyanaz a műsor. Pazarlás a köbön. Pedig amúgy nagyon sok jó műsor van, nemritkán nézhetőbb valamelyik közszolgálati adása, mint a két nagy kereskedelmié.Nem feltétlenül lenne baj, hogy 4 közszolgálati csatorna van, ha megfelelően lennének tematizálva. Tavaly ősszel elindultak jó irányba, az m1 nézettsége nőtt, az Autonómiából csináltak egy teljesen jó csatornát Duna2 néven, néhány hét alatt az is megtöbbszörözte a nézőszámát, jött a december és visszaléptek, tulajdonképpen visszajött az Autonómia Duna World néven, arra hivatkozva, hogy a határon túliak ezt igényelték...
csadam írta:Azért vannak kivételek. Régebben néztem, de már a kutyát nem érdekelné...Régebben biztos sokan nézték, de már annyiszor ismételték és a mostani fiatalokat szerintem már egyáltalán nem érdekeli.