Beci45 írta: ↑2022.01.23. 21:24
Rickykeee23 írta: ↑2022.01.23. 20:57
Jövő héten Gerit, Bárány Ati helyettesíti. (Livemix, kiwiműsor, WIM) Remélem tényleg csak helyettesít és nem mókolás van megint.
És mi a helyzet Király Tomival? Ő nagyon félre lett rakva... Miért nem ő helyettesíti?
Nekem is ugyanez jutott eszembe. A Top 500 végének levezénylése óta nagyon durván parkolópályára lett rakva.
Elvették tőle a Top50-et is, száműzték a hétvégi sávból (vasárnap 10-ig az egyetlen emberi idő, amikor hallható), plusz most meg helyettesítőként is mellőzik.
Nyilván Bárány is jól nyomja, de Király is simán le tudta volna vezényelni a Live Mixet meg a Kivéánságműsort. Bárány meg 20-tól a saját műsorát, plusz a WIM-et.
Azt se értem, a hétvégi struktúrát miért kellett vissza csinálni. Az egy pozitívum, hogy Kiss Márti életmód észosztása megszűnt, de ettől még maradhatott volna szombat vasárnap 8-12-ig a jelenlegihez hasonló műsorral.
De a Top50 ismétlését totál nem értem, főleg így, hogy 2 órába van összezsúfolva egy 50-es lista, aminek minimum 3 de inkább 4 órában kellene mennie. A 4 óra abból a szempontból is ideális lenne, hogy az 50 zene mellett elférne több régebbi zene, amik pl x éve listavezetők voltak, vagy bármilyen szempontból különlegesek voltak. Nyilván a hálózatos őrület miatt a 3 óra lenne megvalósítható.
A zenei változással nekem nincs bajom, nagyjából visszatértek a régebbiek, ugyanakkor az újak közül a silányabbakkal szerencsére nem szivatják már annyira hallgatóságot. A tökmindegy milyen csak új legyen helyett más érvényesül.