RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#179029  Szerző: moby67

Ha sikerül elérnie a kor hazai és esetleg külföldi zenészei közül párat akikkel nosztalgiáznak a műsorban, fűszerezve egy akkor és most-al, és esetleges jövőbeli tervekkel, színesebb lesz a műsor.
 #179028  Szerző: Glenn

moby67 írta: 2018.08.20. 08:07Már 71 éves, nem fog meg fiatalodni.
Igen, azért írtam, hogy ez érthető, bár nekem, aki az első adástól végig hallgattam az eredetit (sőt fel is van véve egy 1982-es végig), kicsit zavaró ez. Inkább a zenei részre gondoltam, hogy az majd alakulhat.
 #179026  Szerző: moby67

Glenn írta:Nekem két dolog nem tetszett a Poptarisznyában. Az egyik a zenei kínálat. Mindenképp több 80-as és 90-es éveket vártam. A másik érthetőbb, az, hogy B. Tóth hangja és stílusa sem volt a régi. Ettől eltekintve lehet, hogy kiforrja majd magát néhány hét alatt.
Már 71 éves, nem fog meg fiatalodni.
 #179025  Szerző: Glenn

Nekem két dolog nem tetszett a Poptarisznyában. Az egyik a zenei kínálat. Mindenképp több 80-as és 90-es éveket vártam. A másik érthetőbb, az, hogy B. Tóth hangja és stílusa sem volt a régi. Ettől eltekintve lehet, hogy kiforrja majd magát néhány hét alatt.
 #179022  Szerző: moby67

A Poptarisznya a 80-90-es években a fiataloknak készült. ( főleg a 80-as években amikor még ezen kívül csak Komjáti György volt) Voltak benne régebbi zenék,de főleg a kor slágerei mentek. B.Tóth napra készen adta az újdonságokat, csemegéket és az előadókhoz kötődő híreket, pletykákat. Volt egy varázsa, akkori újdonsága ami a rádió készülékekhez vonzotta az embereket. Itt volt először élő útinform. Kár volt 2002-ben megszüntetni. Bele hallgattam, de ez már nem az a műsor, inkább olyan érzésem volt mintha felvételről menne egy 80-as évekbeli adás.
 #179020  Szerző: Chucky

broadcaster írta: Maximálisan egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a generáció felnőtt, csak az öregek nem adják a stafétát. Eszük ágában sincs. Még akkor sem, ha önmaguk paródiájába fordulnak. Valahol ez érthető, csak eléggé szomorú.
Ez van... Amúgy 15 év aktív rádiózás után mindenkit felállítanék a székéből. Had menjen a vérfrissítés. Megjegyzem ez sem kevés.
Sajnos nem igazán nevelődött ki új generáció! A bulvárhírekfelolvasáshoz nem kell tehetség! Az nem teljesítmény! S ha jól megnézzük a "rádiósok" 90%-a csak erre képes!
B Tóth még ennyi év után is ott van a szeren! Hallgattam ma a műsort, voltak benne ritkaságok, de azért nagy volt a csapongás az idősíkokban. Majd még alakul ..
 #179018  Szerző: zenefalo

Wolfman írta: 2018.08.19. 13:52 Már szól a Poptarisznya, az előbb játszották a Cotton Eye Joe-t és a Big Big World-öt.
És azóta nem is volt több 90-es dal. Tömény 60-as 70-es évek dalai szólnak csak. Nem az én világom ez a Poptarisznya.
 #179017  Szerző: broadcaster

tomee írta: 2018.08.19. 11:34 Az a baj, hogy ezeket a dolgokat saját maguk is elcseszték az évek során, kb. 2009-től kezdődően. Ha voltak tehetséges emberek ebben az országban, azok vagy már elmentek innen, vagy belefáradtak az örökös koncon való veszekedésbe és inkább kiszálltak. Itt igazából ki kellett volna termelődnie egy új generációnak az elmúlt 10-15 évben, akik majd idővel át vették volna a stafétát az öregektől, de ez nem történt meg.
Persze, hogy pakolgatják az embereket, egyszerűen nem nőtte ki magát az utánpótlás, ami abból a szempontból igencsak problémás, hogy Bochkor már évek óta ki van égve, de Balázsékon is kezdenek mutatkozni ennek a jelei.

Meg azért az is kiderült, hogy egyáltalán nem jobb, ha egy rádió magyar tulajdonban van, már a Class meg a Neo is egy halovány bazári utánzata volt a Danubiusnak meg a Slágernek, a Petőfi meg a Retro meg most nagyjából el van egymás mellett, különösebb versenykényszer nélkül.
Maximálisan egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a generáció felnőtt, csak az öregek nem adják a stafétát. Eszük ágában sincs. Még akkor sem, ha önmaguk paródiájába fordulnak. Valahol ez érthető, csak eléggé szomorú.
Ez van... Amúgy 15 év aktív rádiózás után mindenkit felállítanék a székéből. Had menjen a vérfrissítés. Megjegyzem ez sem kevés.
 #179015  Szerző: Wolfman

Már szól a Poptarisznya, az előbb játszották a Cotton Eye Joe-t és a Big Big World-öt.
 #179012  Szerző: tomee

Az a baj, hogy ezeket a dolgokat saját maguk is elcseszték az évek során, kb. 2009-től kezdődően. Ha voltak tehetséges emberek ebben az országban, azok vagy már elmentek innen, vagy belefáradtak az örökös koncon való veszekedésbe és inkább kiszálltak. Itt igazából ki kellett volna termelődnie egy új generációnak az elmúlt 10-15 évben, akik majd idővel át vették volna a stafétát az öregektől, de ez nem történt meg.
Persze, hogy pakolgatják az embereket, egyszerűen nem nőtte ki magát az utánpótlás, ami abból a szempontból igencsak problémás, hogy Bochkor már évek óta ki van égve, de Balázsékon is kezdenek mutatkozni ennek a jelei.

Meg azért az is kiderült, hogy egyáltalán nem jobb, ha egy rádió magyar tulajdonban van, már a Class meg a Neo is egy halovány bazári utánzata volt a Danubiusnak meg a Slágernek, a Petőfi meg a Retro meg most nagyjából el van egymás mellett, különösebb versenykényszer nélkül.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 212