RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#179010  Szerző: broadcaster

Ne rakosgassuk már az embereket.... Számomra így is elég szomorú, hogy a rádiózás képtelen a megújulásra. Szerettem a Boomerángot, szerettem a Sláger rádiót. Szép volt, abban az időben páratlan volt. A Retro annak a brandnek a halovány másolata sem tud lenni. Telnek az évek, ideje lenne új brandeket építeni, azokat új műsorokkal és új hangokkal megtölteni. A jelenlegi baromira unalmas..... Tényleg erre van szüksége? Vagy a minőségi, változatos tartalommal megtöltött rádiózás már csak utópia itt Magyarországon?
 #179008  Szerző: Wolfman

moby67 írta: 2018.08.19. 06:45 Ha a Music esetleg elvérzik akkor talán. De szerintem a Danit nem vinnék magukkal. Inkább összeraknák a régi Bumeráng stábot.
Erre nem látok esélyt. Annak idején mindenképpen Dani váltotta volna Borost a Bumerángban is, de mire ez megtörtént volna, megszűnt a Neo. Boros és Voga a saját projektjüket csinálják, csak ez is éppen szünetel, mert előbbi még lábadozik a műtétje után.
 #179006  Szerző: moby67

Ha a Music esetleg elvérzik akkor talán. De szerintem a Danit nem vinnék magukkal. Inkább összeraknák a régi Bumeráng stábot.
 #179005  Szerző: egon2

Nem lenne meglepő ha a Bochkorèk előbb utóbb áttekernènek a Retró rádióra.Elvègre a Retro Országosan foghato rádió a Music fm sajna nem.(az interneten valo rádió hallgatás a mobilnet árak miatt meg nalunk gyerekcipőben jár.)A Retró Rádió nekem a 20 èvvel ezelőtti Sláger Rádiót juttatja eszembe.Már csak a hirek inditó szignálja miatt is.
 #178943  Szerző: LuciFerko

nálam Europa2 szólt :)
ja és uuutálok kábelcsatornázni! De muszáj volt mert mindig kapok a kábeldzsungel miatt az asszonytól :D
 #178931  Szerző: LuciFerko

ilyenkor lakásfelújításkor tudok irígy lenni arra, hogy ennyi szabadidőtök van :)
 #178930  Szerző: DRoland

Kabhegyről moduláció nélküli vivő, RT maradt az utolsó szám címe, ami szólt (I got you babe), többi ok
Szerk.: mostmár ok!
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 212