RADIOSITE Fórum

• Bandscan

#30613  Szerző: Pasa

donder írta:Sziasztok! Voltam Nyíregyházán, csináltam Bandscant! Ma még megszerkesztem, és felrakom a netre! :)
Várjuk! Végre valaki, aki komolyabban is foglalkozik ezzel. :D
 #30521  Szerző: donder

Sziasztok! Voltam Nyíregyházán, csináltam Bandscant! Ma még megszerkesztem, és felrakom a netre! :)
 #30485  Szerző: donder

ne már én tényleg csak egy egyszerű kérdést tettem fel, mert nem tudtam hogy itt a Praktiker előtt a (volt) domusnál vagy másutt DX-elt-e. :unott:
 #30455  Szerző: djlacee

Szd96 írta:
Pasa írta:
donder írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruház :)
Viszont ott nincs Győri kapu.
Ennyi :)
Ahogy egyik osztálytársam mondaná: "de lehetne" :punch:
 #30453  Szerző: Szd96

Pasa írta:
donder írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruház :)
Ennyi :)
 #30451  Szerző: Pasa

#30384  Szerző: donder

Szd96 írta:
donder írta:
Szd96 írta:A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egri
Debrecenben a volt Domus áruháznál (ahol most az Ázsia Center van), vagy Egerben? :)
Miskolcon ahol most tacskó van
OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruház :)
 #30381  Szerző: Szd96

donder írta:
Szd96 írta:A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egri
Debrecenben a volt Domus áruháznál (ahol most az Ázsia Center van), vagy Egerben? :)
Miskolcon ahol most tacskó van
 #30379  Szerző: donder

#30369  Szerző: Szd96

A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egri
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 160