RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#80550  Szerző: Zoey

akos9277 írta:
Zoey írta:http://www.hir24.hu/tv/2011/08/23/vissz ... /~~kultura
picit el van b_va a cikk. "..vissza kerül fél 7-re: Az Index.hu információi szerint szeptember 5-től újra a korábbi időpontban, héttől látható majd az RTL Klub Híradója. A váltás oka, hogy a július 20. óta fél hétkor kezdődő Híradó vesztett a nézettségéből a konkurens TV2 Tények című műsorával szemben."
Észre sem vettem, tényleg! :shock:
Na mindegy, mi értjük a lényeget! :D
 #80549  Szerző: akos9277

Zoey írta:http://www.hir24.hu/tv/2011/08/23/vissz ... /~~kultura
picit el van b_va a cikk. "..vissza kerül fél 7-re: Az Index.hu információi szerint szeptember 5-től újra a korábbi időpontban, héttől látható majd az RTL Klub Híradója. A váltás oka, hogy a július 20. óta fél hétkor kezdődő Híradó vesztett a nézettségéből a konkurens TV2 Tények című műsorával szemben."
 #80524  Szerző: Roger

:shock: Ha jól emlékszem 29.-től új arculat egyes műsoroknál, és szerintem a telje arculat lecserélődik, legalábbis nem ártana már! :boldog:
 #80217  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:Bár mostanában nem,de én spec laptopon néztem tévét, (dvb-t) és nekem a 4:3as kép miatt 2 oldalt volt fekete csík.. De visszatérve az analóg sugárzásra.. Kapcsolójelet nem is remélek.. :D
Azoknál a kábelszolgáltatóknál, akik 16:9-es forrásból állítják elő a képet analógra, ott lehet kapcsolójel, földi analógon erre nincs lehetőség, az AH eszközei nem alkalmasak erre, a hátralévő rövid időre, amíg még megy a földi analóg, már nem éri meg ilyen eszközre beruházni.
 #80216  Szerző: mlaszlo

Nickman írta:Látom most nagyon a 16:9 a téma, de most másról írnék. Ugye most már majdnem teljesen biztos hogy jön az RTL 2. Szerintem a legjobb az lenne ha átneveznék a Cool-t mert ha csinálnának egy másik csatornát akkor nem biztos hogy pl. a DIGI TV bevenné a kínálatba, vagy nem ?
A Cool már ismert név lett, nem biztos hogy célszerű lenne átnevezni. Esetleg a Primza TV-ből lehetne egy RTL2-t csinálni, de szerintem ez még odébb van, most éppen elég lesz nekik a VV5, X-Faktor2 és a 16:9 átállás, valamint az IKO-s csatornák megvásárlása.
A Digi-nél sosem lehet tudni, mit vesznek fel a kínálatba, ha kapnak valami előnyös ajánlatot az RTL-től, akkor biztos nem hagynák ki. Néhány IKO-s csatorna most is megy nem hivatalosan a műholdas Digi előfizetőknek.
 #80205  Szerző: Nightman

Bár mostanában nem,de én spec laptopon néztem tévét, (dvb-t) és nekem a 4:3as kép miatt 2 oldalt volt fekete csík.. De visszatérve az analóg sugárzásra.. Kapcsolójelet nem is remélek.. :D
 #80204  Szerző: benjamin

Remelem az arculat is megujul.
 #80203  Szerző: Nickman

Látom most nagyon a 16:9 a téma, de most másról írnék. Ugye most már majdnem teljesen biztos hogy jön az RTL 2. Szerintem a legjobb az lenne ha átneveznék a Cool-t mert ha csinálnának egy másik csatornát akkor nem biztos hogy pl. a DIGI TV bevenné a kínálatba, vagy nem ?
 #80202  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:Az RTL Klub-on már megy a 16:9-es átállásról a promo, az egyik netboard-os fórumozónak sikerült is rögzítenie:
http://www.youtube.com/watch?v=WHKk5F9XxCQ
Iszonyatosan k.rvaprofi. :)

Gondolom hétfőtől a TV2-nek is lesz valami hipergyorsan összecsapott sz*r. :)
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 199