RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#120586  Szerző: asimov

Ha csak nem többrétegű a nyáklap, akkor sima ügy a csere, megfelelő eszközökkel.
A hifi-m tápjában is kondik púposodtak fel. Csere után sajna ugyanúgy nem működik (valami IC is elszállt) de ez téged ne tartson vissza :)
szemilan írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5667_n.jpg

Itt a gubanc....ezért akar nehezen indulni a Strong
 #120578  Szerző: frekivadasz

Csak a hibás alkatrészt (púpos kondi), és azt cserélni.
 #120568  Szerző: szemilan

Már csak az a kérdés, ki csinálja meg nekem :S Meg lehet egyáltalán csinálni? Vagy venni kell bele egy új tápot?
 #120530  Szerző: Milán

noartist írta:Rendkívül hasznos megnyilvánulás volt,Milán.De képzeld,a Facebook is meg szokott állni.Sőt,a Google is!
Szóval nem kell a hibát keresni mindenben.
Aha, de így?Azt kétlem....
 #120520  Szerző: noartist

Rendkívül hasznos megnyilvánulás volt,Milán.De képzeld,a Facebook is meg szokott állni.Sőt,a Google is!
Szóval nem kell a hibát keresni mindenben.
 #120481  Szerző: Milán

Láttátok hogy nem megy az rtvstat.hu? :troll:
Egy másik szolgáltató hibaüzenete olvasható rajta :lol:
 #120303  Szerző: asimov

http://www.mfor.hu/cikkek/Ne_fizesd_meg ... ottat.html
Még jó, a "biztonság kedvéért" a cikk mindjárt a topmanager-ek topfizetésével és bónuszaival jön...

Ez nettó baromság... a jól -de nem túlságosan- megfizetett alkalmazott stresszmentesebb, egészségesebben életvitelt él, mert rendben tudja tartani a pénzügyeit (nem ezen jár az esze), megengedhet magának jó(bb) minőségű élelmiszereket, és ebből adódóan az általános mentális és egézségi állapota is stabil lesz.
Az ilyen dolgozó lojálisabb a munkaadója felé is, kissebb eséllyel nyúlja le a konkurencia, lehet rá számítani (pld. nem kér szabadságot másnapra..) és a munkáját hosszú távon is megbizhatóan végzi el, ami a munkaadó elemi érdeke, ugyebár.
Az előző munkaadom ezt az elvet alkalmazta és jómagam (többi volt kollégával egyetemben) szűk 15 évet le is húztam nála a legkissebb megingás nélkül, pedig csábítottak rendesen.
Kizárólag a válság miatti szektorleépülés miatt váltottam munkahelyet és egyúttal foglalkozást is.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 541