RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#196245  Szerző: Gondics

Valakinek van infója, hogy az elnyert Tatabánya 102.5 mhz-en legkésőbb meddig kellene megszólalnia az r1-nek? Mai napig még mindig semmi
 #196204  Szerző: shadoe

DRoland írta: 2022.03.04. 19:51
Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.
Én a számot nem ismerem, de ez a hozzászólás azt sugallja, hogy akkor ez nem egy korszakalkotó zene, hanem valami pár hónapig túlnyomott, "jónak" titulált, gagyi szám.
Tegnap nekem is ez jutott eszembe. Szép dolog a Glass Animals vagy a Lost Frequencies-t adni, csak ezek 3/4-ill. fél éves zenék. A "Where Are You Now" tényleg elég gagyi a korábbi dalaikhoz képest.
Ez nagyjából előre jelzi, mire számíthatunk. A vezetőség biztosra megy, az európai toplisták közvetlen élvonalából szippantanak ki egy-két zenét, de nem a legfrissebbeket. A héten felkapottak nagy része is 20-30 hete már slágerlistás, többsége már lefele tart.
Nyilván jó, hogy megdobálták a rotációt pár dallal, de ki is pakolták a tél elején már sűrűn játszott számokat. Mint írtam, Kungs, Ava Max, Mabel, Weeknd, Shouse év végi dalai nagyon csúnyán kiröpültek a rotációból kb. 20-30 másik ilyen dal mellett, és most épp készül erre a sorsra jutni Kid Laroi/J. Bieber, Calvin Harris/Tom Grennan, Tiesto/Karol G. és még pár ilyen dal.
Hamarosan röpülnek ezek is, úgyhogy aki szereti őket, még most hallgassa. Egyébként amikor lemegy az új Adele, Ed Sheeran, Doja Cat vagy INNA, érdemes megfigyelni, hogy utána azonnal a Havana, Love Me Like You Do, Blinding Lights vagy Mike Posnerrel büntetnek.
 #196203  Szerző: DRoland

Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.
Én a számot nem ismerem, de ez a hozzászólás azt sugallja, hogy akkor ez nem egy korszakalkotó zene, hanem valami pár hónapig túlnyomott, "jónak" titulált, gagyi szám.
 #196199  Szerző: asr27

almos629 írta:Engem nem zavar, ha beleillik az arculatba, akkor szóljon nyugodtan, nem számít, hogy 2001-ben, vagy 2021-ben jelent meg.
Amúgy bekerült egy csomó újdonság pl. Lost Frequencies, Calum Scott / Where Are You Now
Ez mióta újdonság? Normál CHR rádiók már 5 hónapja játsszák és már kezd unalmas lenni.
 #196192  Szerző: almos629

Engem nem zavar, ha beleillik az arculatba, akkor szóljon nyugodtan, nem számít, hogy 2001-ben, vagy 2021-ben jelent meg.
Amúgy bekerült egy csomó újdonság pl. Glass Animals / Heat Waves, Lost Frequencies, Calum Scott / Where Are You Now, Gayle / ABCDEFU.
 #196191  Szerző: kondalyuk

Ma délután: Mis-Teeq - Scandalous

Nem tudom sírjak vagy nevessek. Már csak a Retrón kell elkezdeni játszani és akkor teljes az átfedés a három rádió között!
 #196135  Szerző: adam1400

Pécsi R1-en fél 7 óta a vészzene megy, viszont fél 7-kor valahogy bekapcsolva maradt a mikrofon és lement adásba a 10. telefonáló és hallatszott a tel száma is :D
 #196131  Szerző: shadoe

asr27 írta: 2022.02.23. 21:38 Ez kellett nektek! Ezért hisztiztetek egész 2021-ben!
Most itt van, hát hallgassátok csak!
Megértem az indulatodat. Én is nehezen fogom vissza magam. Csináltak Közép-Európa legjobb, a nap bármely szakában szívesen hallgatható, dinamikus CHR/Mainstream poprádiójából egy trágyadombot.
Folyamatos a visszaesés, és szerintem még nem tartunk a béka ülepénél, lesz ez lejjebb is. Ősszel még volt a repertoárban 15-20 dal, ami elfogadható volt és még aktuális (Kungs: Never Going Home, Ava Max: Everytime I Cry, Mabel: Let Them Know, The Weeknd: Take My Breath, Michael Patrick Kelly: Throwback, Olivia Rodrigo: Good 4 U, Jason Derulo: Love Not War, Coldplay. Higher Power, Dua Lipa: We're Good, Zara Larsson: Need Someone, stb.)
Mostanra ezeket is kilőtték! Ennek semmilyen ésszerű, szakmai indoka nem lehet, tökéletes popsláger mind.,
Pár hete beraktak 4-5 "új" zenét a mostani slágerlistákról, amik nemhogy a Shape Of You, Don't Be So Shy, Blinding Lights és Havanákat hajtották volna ki végre a playlistről, hanem emezeket!
Közben összeér a Retroval a rádió. Ahogy volt tanárom mondta, "ezt vagy idegsokkal lehet kibírni, vagy tiszta szívből való röhögéssel".
 #196130  Szerző: almos629

asr27 írta: 2022.02.23. 21:38 Ez kellett nektek! Ezért hisztiztetek egész 2021-ben!
Itt csak te szoktál hisztizni. :D
 #196129  Szerző: asr27

Ez kellett nektek! Ezért hisztiztetek egész 2021-ben!
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 1031