RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195564  Szerző: shadoe

Beci45 írta: 2022.01.04. 19:38 Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.
Ezt ma én is észrevettem. Ment pl. egy Enrique Iglesias, egy Alan Walker, egy Avicii és egy Jonas Brothers, amiket én itt már régen hallottam. A Petőfi topicban már kifejtettem, hogy a R1-et én el tudom képzelni egy sima recurrent rádiónak is, de akkor így (valamint recurrent nálam nem egyenlő Amy McDonald). Értékelem, hogy a Say So és az Unstoppable most már elviselhető gyakorisággal megy, úgyhogy nyugodtan szedjenek elő ritkábban hallott zenéket, és szíveskedjenek a Petőfin kiselejtezett mainstream formatba illő számokat végre rotációba tenni. A Silk Sonic, Swedish House Mafia, Ed Sheeran (Shivers!), Shawn Mendes, JP Cooper, Milky Chance vagy Purple Disco Machine (nyilván nem a Hypnotized...) 2021-es zenéibe nyilván nem halna bele a rádió, és nem pártolna át a hallgatóság a Dankó Rádióhoz.
 #195562  Szerző: Beci45

Snake05 írta: 2022.01.02. 16:46

+1 Ez nem annyira hiba, de miért nincs egy tetves powerintro sem? Néha helyi adásokban lehet hallani magyar zenék előtt (arra már ki sem térek, hogy az se túl korrekt, hogy X előadó új dalként konferálja be a több, mint egy éves dalát), de ezen kívül semmi. Elég egyhangú így az arculat.
Az előbb pont hallottam egy poweintrot. Lehet hallgattak rád. Egyébként rendesen megpakolták recurrent zenékkel a rádiót ismételten. Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.
 #195561  Szerző: almos629

A napokban kicsit eltolódott a zenei kínálat Hot AC - Adult CHR irányba. Előkerültek olyan zenék is, amik évek óta nem szóltak a R1-en. Nekem bejön ez az irány, szerintem változatosabb lett a rotáció. :)
 #195558  Szerző: KPLR

Szia!

Igen Pécs felé érdekelt, meg az is, hogy a 89.5 hogyan szól el arrafelé.
A válaszodat köszi még egyszer is, már korábban jártam arra, és kész kínszenvedés volt az állandó freki vadászat és váltogatás, de mivel akkor még a 89.5 nem volt ( 2019 nyár vége ) ezért is kérdeztem meg azt, hogy is szól el arra.
:chinese:
 #195557  Szerző: Rickykeee23

KPLR írta: 2022.01.04. 15:42 Sziasztok!

Csak egy kérdést szeretnék feltenni nektek, aki tud kérem segítsen.
A budapesti 89.5-ös frekvencia ha, Székesfehérvárról mennék Pécsre, akkor meddig és milyen minőségben szól el.?
Mármint úgy kérdezem inkább, hogy legalább Szekszárdig elszól e, autópályán men :yeah: :) nék, nem tudom ez mennyire befolyásolja a minőségét és a terjedését.
Előre is köszönöm a válaszokat.!
Igazából maga a 89,5-ös frekvencia érdekel, hogy meddig szól el? Vagy Rádió 1-et akarsz hallgatni egészen Pécsig?
Mert a 89,5 kb Dunaföldvárig szól el. Legalábbis az én autómban élvezhetően. (Autópálya)
Ha Rádió 1-et akarsz hallgatni Pécsig, akkor semmi gond. 89,5 -> 106,5 Dunaföldvár -> 107,5 Paks -> 91,1 Szekszárd / 94,3 Baja -> 93,8 Mohács -> 100,9 Villány -> 90,6 Pécs.
 #195556  Szerző: KPLR

Sziasztok!

Csak egy kérdést szeretnék feltenni nektek, aki tud kérem segítsen.
A budapesti 89.5-ös frekvencia ha, Székesfehérvárról mennék Pécsre, akkor meddig és milyen minőségben szól el.?
Mármint úgy kérdezem inkább, hogy legalább Szekszárdig elszól e, autópályán men :yeah: :) nék, nem tudom ez mennyire befolyásolja a minőségét és a terjedését.
Előre is köszönöm a válaszokat.!
 #195529  Szerző: Snake05

A petőfis topikban szóba kerültek az ottani ordító adáshibák, viszont itt is van pár, amiktől én a falat kaparom:
- a mixműsorok megújulása után több, mint két hétig a 2021. május 5-ig használt óraindító ment le a Live mix elején. Szerencsére már sikerült lecserélni, viszont az aktuális DJ nevét továbbra is Geri ordítja be a csatornahang helyett. Borzasztó igénytelen, kisköz rádiós szint.
- éjszaka a mai napig feltűnnek a Sivák-féle music menük, olyan zenékkel, amiket már rég kivágtak a rotációból. Csak remélni tudom, hogy ez véletlenül maradt így, és nem tudatosan.
- a helyi reklámblokkokat kitöltő önpromózó szpotok nagy részét sikerült lecserélni, viszont néha feltűnnek tartalmilag és/vagy zeneileg elavult darabok. Ezeket mindenhonnan törölni kéne, hogy még véletlenül se kerüljenek adásba, egyetlen frekvencián sem.

Ezeket sürgősem orvosolni kellene.

+1 Ez nem annyira hiba, de miért nincs egy tetves powerintro sem? Néha helyi adásokban lehet hallani magyar zenék előtt (arra már ki sem térek, hogy az se túl korrekt, hogy X előadó új dalként konferálja be a több, mint egy éves dalát), de ezen kívül semmi. Elég egyhangú így az arculat.
 #195488  Szerző: knoskamatee

Derrick írta:
Derrick írta: 2021.12.28. 16:33
nermalcat írta: 2021.12.24. 12:47 Szerintem ennyi pont elég, tavaly nagyon túltolták.
nem tisztem védeni bazsát, de ennyi pont elég is arra a pár napra.
tavaly sivák művek voltak, ő pedig nagyon szereti valszeg a nyálas karácsonyi dalokat.
anno a pécsi Rádió 1-en is ezt csinálta. kegyetlen volt! viszont az általad hívott "Sivák művek" azért annyira nem volt olyan rossz. ott is voltak hibák, viszont itt is vannak. és igenis anno fura volt, amikor egymás után a harmadik house zenét (igaz "nappali verzióját") hallom. most meg az, hogy 2022 derekán Rihanna Rude Boy fantasztikus slágerét még mindig mainak kell eladni, amit a Besten kéne nyomatni.
hogy veled is egyet értsek, Sivák valóban kártékony munkát végett a Retro esetében.
 #195473  Szerző: Derrick

Derrick írta: 2021.12.28. 16:33
nermalcat írta: 2021.12.24. 12:47
Snake05 írta: 2021.12.24. 12:29 Vajon Bazsa tudja, hogy van más karácsonyi dal is az All I Want For Christmas Is You-n, az Underneath The Tree-n és a Shake Up Christmas-ön kívül? :o
Szerintem ennyi pont elég, tavaly nagyon túltolták.
tavaly sivák művek voltak, ő pedig nagyon szereti valszeg a nyálas karácsonyi dalokat.
 #195472  Szerző: Derrick

nermalcat írta: 2021.12.24. 12:47
Snake05 írta: 2021.12.24. 12:29 Vajon Bazsa tudja, hogy van más karácsonyi dal is az All I Want For Christmas Is You-n, az Underneath The Tree-n és a Shake Up Christmas-ön kívül? :o
Szerintem ennyi pont elég, tavaly nagyon túltolták.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 1021