RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#90050  Szerző: djlacee

napkitörés rulez
 #90048  Szerző: asimov

A fel nyolcas hirado sem volt eppen toppon, keveresugyileg, aztan az esti mukorcsolya/jegtanc EB osszefoglalo utan is rosszak voltak az atkeveresek egy-egy reklam kozott.
Pihe írta:Egy újabb aprócska baki a déli híradó elején :D : http://youtu.be/UuTjrZXPvho
 #90032  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:Gyönyörű ez az "apró" logó a Duna TV-n a bal felső sarokban, alig lehet látni ...

De az m1 se rossz, most ott is minden sarokba jutott valami ...
Így-így, a dunás valóban elég nagy és sok helyet elfoglal, de az mtv-s szerintem nem zavaró. Megy a promó ezerrel, kíváncsi vagyok, milyen érdeklődés kíséri majd az eurovíziós válogatókat.
 #90020  Szerző: mlaszlo

Gyönyörű ez az "apró" logó a Duna TV-n a bal felső sarokban, alig lehet látni ...

De az m1 se rossz, most ott is minden sarokba jutott valami ...
 #89957  Szerző: Glenn

Pihe írta:Szujó Zoltán Az Mtv-n mondja a sporthíreket. :)
Igen, tegnap is ő mondta. Átjött az RTL-ről a Forma 1-gyel együtt. :yes:
 #89938  Szerző: asimov

Tegnap neztuk a Magyarorszag - Szlovenia kezilabda merkozest..
Folyamatosan ott volt a kepernyo jobb also harmadaban a kezilabda szovetseg (szerintem az ovek volt) logoja, halvany vizjel formajaban. (Lehet, csak nekem uj ez... :) )
Maga a merkozes: minden reszrehajlassal egyutt is, realis a szlovenek gyozelme. Osszeszedettebben es pontosabban jatszottak. Amikor mar-mar utolertuk oket, akkor pedig -nem tul sportszeruen, de nagyon okosan- tordeltek a jatekot.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 235