RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#26556  Szerző: mgabor

centerweb írta:Inkább venne magának egy számítógépet nyomtatóval, hogy ne egy Erika tipusú írógépről intézze a hivatalos (ORTT) dolgokat. :D A sok 500Ft/perc-es hívásból csak összejön annyi..
az csak egy vicc volt, na :D
 #26555  Szerző: centerweb

Inkább venne magának egy számítógépet nyomtatóval, hogy ne egy Erika tipusú írógépről intézze a hivatalos (ORTT) dolgokat. :D A sok 500Ft/perc-es hívásból csak összejön annyi..
 #26531  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:ez már olyan tilos rádió feeling a régi szép időkből:D
nem említhető egy lapon :lol:

akkor frekvenciamoratórium volt, most simán a bródy fasz :D

befenyítette tán még a lakodalmas lajost is, mert aszonta, hogy menthetetlen a cég :)
 #26530  Szerző: LuciFerko

ez már olyan tilos rádió feeling a régi szép időkből:D
 #26529  Szerző: centerweb

milyen minőségben?
kb. ugyanaz mint legutóbb az Astrán, csak nincs annyira tömörítve. most a jóslás alatt búg.
 #26528  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:
centerweb írta:
mgabor írta:nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jel :D

nem hogy adná nekem a pénzt, amit erre elver, kapnának cserébe egy youtube accountot, aztán nyomhatnák oda egyből az adásokat, úgyis ott a legnagyobb a nézettségük :D
Itt analóg kábeltévén megy újra :csukottszem:
milyen minőségben? :D
sat.hu fórum szerint 3 Mbit kép, 384k hang :D elfér egyedül a transzponderen...

a csúnyábbik, hogy állítólag ingadozik a jelerősség, mert a mobil műholdas feladó nem állandó feladásra van kitalálva, a föld meg forog :lol:

a legcsúnyább az lesz puchardtéknak, amikor az illegális műsortovábbítás miatt nhh elviszi a közvetítőkocsit...
 #26526  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:
mgabor írta:nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jel :D

nem hogy adná nekem a pénzt, amit erre elver, kapnának cserébe egy youtube accountot, aztán nyomhatnák oda egyből az adásokat, úgyis ott a legnagyobb a nézettségük :D
milyen minőségben? :D
 #26524  Szerző: centerweb

#26523  Szerző: mgabor

nemtom, bródynak feltűnt-e már, hogy pár lelkes műholdvadászon kívül így a kutya nem tudja fogni ezt a szart, de még a műholdvadászok se mind, olyan gyenge meg szabványon kívüli a jel :D

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39