A zene érezhetően jobb lett, egyre kevesebb a '90 előtti zene, és egyre több újdonság kerül be (Breaking Me, Some Say, Kings&Queens, Savage Love, Ez Annyira Te, In Your Eyes (Robin Schulz), csak hogy az utóbbi egy hónap termését említsem). A műsorokkal kapcsolatos helyzet változatlan, azért én továbbra is elviselnék normális műsorvezetést az EU TOP 40-ben illetve szombat délutánra lehetne csinálni valami Best FM TOP 50-et, vagy hasonlót, mert nagyon üres az a három óra.
Amin viszont változtatni kéne a közeljövőben, az az arculat. A jelenlegi az elmúlt hét és fél év alatt, bár voltak közben kisebb-nagyobb változtatások, eléggé kifújt már.Én nagyon örülnék a többi Besten hallhatónak Varga Gábor állomáshanggal, szerintem neki nagyon kellemes orgánuma van, és így egységes lenne mind a hat Best FM arculata. Persze akár egy teljesen újat is össze lehetne hozni, én pl. Szabó Tomit is bírnám állomáshangként. Viszont ha lecseréljük az arculatot, akkor minden elemet le kell (nyilván a névnapi köszöntő és társait nem), a szezonálisokat is (a decemberben hallható karácsonyi dalos music menük például még az FM95 korszakból valók)! Végezetül pedig a rádió honlapját is újra kéne gondolni, legyen modernebb a dizájn, és legyen mobilos változata is!
Ez minden, remélem, hogy Szombati úr is tudja, hogy attól hogy nincs konkurencia, fejlődni még kell. Jó munkát.