RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#189050  Szerző: Garfield

Garfield írta: 2020.11.17. 13:59 Valami gáz lehet az adásprocival vagy valamivel, mert pár órája kritikán aluli a hangminőség FM-en és online is.
Elhárult.
 #189049  Szerző: Garfield

Valami gáz lehet az adásprocival vagy valamivel, mert pár órája kritikán aluli a hangminőség FM-en és online is.
 #188856  Szerző: Garfield

Hutóczki-Orosz Évi visszatért, ma ő mondja a híreket!!! Jópár éve már, hogy elment szülni, azóta nem hallottam adásban, de örülök, hogy most visszajött :yes:
 #188833  Szerző: Garfield

Igazam volt, korábban több erdélyi rádióban volt hírszerkesztő-hírolvasó, most 6 év szünet után ült ismét mikrofonhoz. Amúgy jó választás volt, a hangja kifejezetten kellemes.
 #188818  Szerző: Garfield

https://www.facebook.com/bestfmdebrecen ... 6234517233
Most vasárnap dolgozott utoljára Berki Andi, aki az indulás óta a rádió munkatársa volt. Ő volt a hétvégi hírszerkesztő évek óta, valamint ő narrálta a horoszkópot is. Korábban műsort is vezetett...
Kíváncsi leszek, hogy hétvégente ki fogja mondani a híreket helyette, de gyanítom, hogy a takarékosság jegyében Pesten vagy Nyíregyházán készítik majd a hírblokkokat.
 #188463  Szerző: Mezőőr

Joel Corry - Head&Hart, Lotfi Begi - Háborgó mélység 2, New Level Empire - Újra Úton és Robin Schulz - Alane is a rotációban.
 #188202  Szerző: Béci09

Sziasztok Akinek esetleg van felvétele még az FM95 időszakbeli arculati elemekről és a régi műsorokból (party zóna, társkereső, tom taylor show stb.) az írjon !!! Köszi előre is
 #188112  Szerző: Mezőőr

A zene érezhetően jobb lett, egyre kevesebb a '90 előtti zene, és egyre több újdonság kerül be (Breaking Me, Some Say, Kings&Queens, Savage Love, Ez Annyira Te, In Your Eyes (Robin Schulz), csak hogy az utóbbi egy hónap termését említsem). A műsorokkal kapcsolatos helyzet változatlan, azért én továbbra is elviselnék normális műsorvezetést az EU TOP 40-ben illetve szombat délutánra lehetne csinálni valami Best FM TOP 50-et, vagy hasonlót, mert nagyon üres az a három óra.

Amin viszont változtatni kéne a közeljövőben, az az arculat. A jelenlegi az elmúlt hét és fél év alatt, bár voltak közben kisebb-nagyobb változtatások, eléggé kifújt már.Én nagyon örülnék a többi Besten hallhatónak Varga Gábor állomáshanggal, szerintem neki nagyon kellemes orgánuma van, és így egységes lenne mind a hat Best FM arculata. Persze akár egy teljesen újat is össze lehetne hozni, én pl. Szabó Tomit is bírnám állomáshangként. Viszont ha lecseréljük az arculatot, akkor minden elemet le kell (nyilván a névnapi köszöntő és társait nem), a szezonálisokat is (a decemberben hallható karácsonyi dalos music menük például még az FM95 korszakból valók)! Végezetül pedig a rádió honlapját is újra kéne gondolni, legyen modernebb a dizájn, és legyen mobilos változata is!
Ez minden, remélem, hogy Szombati úr is tudja, hogy attól hogy nincs konkurencia, fejlődni még kell. Jó munkát. :yes:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 33