noartist írta:Az első évadnál csak jobb lehet az Egynyári Kaland folytatása.Az elsőtől szabályosan hánytam, főleg attól, mennyire "életszerű", mi jöhet még ezután?! Azt hittem, ennek a sorozatnak irány a kuka.
noartist írta:Az első évadnál csak jobb lehet az Egynyári Kaland folytatása.Az elsőtől szabályosan hánytam, főleg attól, mennyire "életszerű", mi jöhet még ezután?! Azt hittem, ennek a sorozatnak irány a kuka.
noartist írta:Az első évadnál csak jobb lehet az Egynyári Kaland folytatása.Nem jó, mert nem lesz benne Döbrösi Laura
mlaszlo írta:Nem csak a paralimpia alatt volt?LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
mlaszlo írta:Milyen jó, hogy vannak ezek az egyperces hírek, legalább át lehet rakni a többi MTVA-csatornára is.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.