csokie írta:Tapasztaltam, hogy a MÁV, az rendszerint ilyen inkorrekt... Mindegy, csak szedjék be a pénzt a parasztoktól.
Sajnos ez nem kimondottan csak a MÁV-ra jellemző, a BKV és a Volánbusz se különb. Nemrég utaztam a 28-as villamossal. Napközben 10 percenként kellene közlekednie. Mikor odaértem a megállóba már elég sokan vártak rá és onnantól még 25 percet vártam, mire megérkezett a villamos. Mondanom sem kell milyen kellemes utazás volt egy tömött villamoson, ráadásul következő megállónál ellenőrök szálltak fel és szépen nekiálltak a tömegen átverekedve jegyeket és bérleteket ellenőrizni...
Tegnap pedig a Volánbusz pest felé röpke 20 percet késett, semmi elnézés kérés, az utazásra ugyanúgy beszedték a teljes árú összeget. Megállóban többen panaszkodtak, hogy ez nem az első eset és ezért fizetnek ki havonta 15-20000.-Ft-ot bérletre.
De ha már vasútról van szó, akkor a Gysev-nél mik a tapasztalatok? Interneten olvasom, hogy a nyugati országrészben most szó van róla, hogy néhány vonalat átvenne a MÁV-tól és a környékbeliek már alig várják a szolgáltatóváltást.