RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195227  Szerző: Dani

Mennyi zene fog bekerülni az állandó rotációba vajon ezek közül? Sajnos az eddigi top500-ak tapasztalata az, hogy szépen utána elfelejtődnek a hallgatók által beszavazott dalok, és a Rádió1 visszatér a "silány" zenékhez... Vajon most is ez lesz?
 #195224  Szerző: adam1400

Vicces, hogy közben vannak a reklámkitöltő zenék és így pl aki nem szakmabeli azt hiheti hogy kétszer is benne volt a listában a rita ora - anywhere :D
 #195223  Szerző: Jozsfm964

mbalazs írta: 2021.12.11. 08:30 Hallgatva a tegnapi napot viszont elég elképzelhetetlen hogy egy Cheryl Cole - Fight For This Love több szavazatot kapott mint a most népszerű Minelli - Rampampam... :D Nem hinném hogy sokat számított a hallgatók szavazata ezen a listán.
Ez még valakinek újdonság? :D
 #195222  Szerző: p0tyi

Nem nagyon vannak szavak arra a gányolásra, ami a vidéki frekiken a helyi sávban megy top500 címszó alatt.
 #195221  Szerző: mbalazs

Hallgatva a tegnapi napot viszont elég elképzelhetetlen hogy egy Cheryl Cole - Fight For This Love több szavazatot kapott mint a most népszerű Minelli - Rampampam... :D Nem hinném hogy sokat számított a hallgatók szavazata ezen a listán.
 #195220  Szerző: Adam

Felüdülés ez a top500 a korábbi 50 zeneszám 3 óránkénti ismétlése után.
 #195219  Szerző: Snake05

Gergő tarthatna pár nyelvtanórát azoknak a kollégáknak, akik a "még nem hallotta kedvencEIt? lehet, hogy mindjárt megszólal!" szövegű sweepert készítették/jóváhagyták. Az elnézhető, ha néha-néha egy megszólalásba becsúszik egy nyelvhelyességi hiba, de szignálban azért már gáz.
 #195217  Szerző: Rickykeee23

noartist írta: 2021.12.10. 13:01 "Szerintem ennek a rádiónak nincs párja az országban" - mondta egy hallgató az imént. Hát, nincs. Mivel az 1 páratlan. :gonosz:

Amúgy, ez a Petőfis dolog kicsit talán túlzás volt, de nem volt vészes.
Petőfis dolog? Mit ért ez alatt a költő?
 #195216  Szerző: adam1400

észrevettem h éjszaka megszűnt a hírek és programajánló és helyette 3-kor van egészségpercek rovat és 4-kor tudáspercek
 #195215  Szerző: noartist

"Szerintem ennek a rádiónak nincs párja az országban" - mondta egy hallgató az imént. Hát, nincs. Mivel az 1 páratlan. :gonosz:

Amúgy, ez a Petőfis dolog kicsit talán túlzás volt, de nem volt vészes.
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 1021