RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#178075  Szerző: zenefalo

A Mostszól.hu-n a Retro utoljára 06.19-én küldött dalcímet, azóta semmi... :(
 #178068  Szerző: Andrew5

Andrew5 írta:Már erősen hallani a 90es évek zenéit is. Dr Alban-t, nehezen lehet 80-asnak mondani, vagy a Republic - Szállj el kismadarát... De nem baj jól van ez így. Én egyedül a régi magyar táncdalzenékből vennék bőven visszább a kínálatban.
A weboldalon már frissült a bemutatás:
A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től hallható a Retro Rádió. A zenei kínálatban megtalálhatóak a 60-as évektől a 90-es évekig bezárólag a legnépszerűbb külföldi és magyar előadók legnagyobb retro slágerei, a műsorvezetők pedig vendégül is látják azokat a népszerű hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.
 #178066  Szerző: Andrew5

Már erősen hallani a 90es évek zenéit is. Dr Alban-t, nehezen lehet 80-asnak mondani, vagy a Republic - Szállj el kismadarát... De nem baj jól van ez így. Én egyedül a régi magyar táncdalzenékből vennék bőven visszább a kínálatban.
 #177940  Szerző: small

"Ezt senki nem állította. SIR felvetése arra vonatkozott, hogy egy piackutatás eredményétől függően a Retro Rádió felvenne új zenéket a kínálatába, ami 100%, hogy nem fog bekövetkezni. Sem a piackutatás, sem az új zenék felvétele rotációba."

Árulja már el nekem valaki ki ez a Szőr, és milyen alapon szakért ?
 #177899  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta: 2018.06.23. 21:49
Wolfman írta: 2018.06.20. 10:03 Végre egy normális cikk ezzel az üggyel kapcsolatban! Köszönjük, Radiosite! :yes:
http://radiosite.hu/vedjegyvita-kie-a-retro-nev/
Nem csak hogy normális,hanem ráadául korrekt is(a lajstromolást jól levezette).
Erre értettem én is, igen.
 #177890  Szerző: nyikolaj

A The flood,az Take that dal.
 #177888  Szerző: Wolfman

Ebben a beszélgetésben mindenki totálisan félreértett mindent. Akkor szépen sorjában:
SIR írta: 2018.06.22. 18:12 BTW Petőfin van Haddaway [bruttó 30 másodpercet hallgattam Petőfit szerintem 5 év alatt - no offence]?
Popzenei rádió alatt azt értettem, hogy kurrens popzene megy - mint az általad említett Robbie Williams vagy Lady Gaga. Jelenleg a Class FM szerepét a Petőfi tölti be - és ez nem is nagyon fog változni. Nem, a Petőfi nem ad Haddaway-t. Amúgy ha lenne is kutatás, nem ezt hozná ki eredménynek, mert van olyan országos rádió, ami ezeket a zenéket adja.
Jozsfm964 írta: 2018.06.23. 12:29 Robbie Williams - The Flood miért retro?
Ezt senki nem állította. SIR felvetése arra vonatkozott, hogy egy piackutatás eredményétől függően a Retro Rádió felvenne új zenéket a kínálatába, ami 100%, hogy nem fog bekövetkezni. Sem a piackutatás, sem az új zenék felvétele rotációba.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 212