RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#106776  Szerző: Milán

Csendet sugároz a 105.7!Nem tudom mióta.
 #106438  Szerző: LuciFerko

A tihanyi adón Szeplős váll megy :shock: :shock: :shock:

Amúgy egész jó ez az éjjeli műsor, igaz kb fél éve nem hallgattam R1-et huzamosabb ideig.
 #106398  Szerző: PooLee

Rákérdezhetek? Valamelyik miskolci?
 #106397  Szerző: LuciFerko

Ivoa írta:
mato21 írta:Sziasztok
Megszűnik a Disco shit? Mert egy másik kis közösségi rádió most hirdeti hogy hamarosan indul.
Ki mit tud erről?
Nem szűnik meg. Arra meg kiváncsi vagyok, h a kisköz adónak van-e engedélye a Discoshitet promózni.
Melyik az? :ayfkm:
 #106394  Szerző: Ivoa

mato21 írta:Sziasztok
Megszűnik a Disco shit? Mert egy másik kis közösségi rádió most hirdeti hogy hamarosan indul.
Ki mit tud erről?
Nem szűnik meg. Arra meg kiváncsi vagyok, h a kisköz adónak van-e engedélye a Discoshitet promózni.
 #106392  Szerző: mato21

Sziasztok
Ki mit tud erről?
 #106357  Szerző: Nickman

Csak szerintem nem Fluor - Mizu című számával kéne bővíteni a kínálatot hogy meglegyen az arány? :gülü2:
 #106347  Szerző: kukac

Ivoa írta:
kukac írta:
adminisztrator írta: Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.
méghozzá nyáron, hallani olyat is hogy állítólag csak az új frekvencianyertesekre vonatkozik (persze ez erős fenntartásokkal kezelendő, de a médiatestület jogértelmezési gyakorlatát tekintve semmin sem csodálkoznék).
Azt látom, hogy a magyar zenéket igyekeznek 10-14 óra közöttre betenni, bár talán most már más alkalmakkor is előfordul. A békéscsabai/balatoni/zalaegerszegi/nyíregyházi frekiken is magyar zenék mennek ilyenkor, vagy csak a 2012-ben elnyerteken?

Amúgy amióta pécsi központú a network, jóval több az új zene. :)) Nyerges Iza, A. Horváth László és a többiek is jók, bár hiányzik Pinke és Györke Attila.
Arra viszont figyelni kellene, hogy Nyerges Iza ne kezdjen el a pécsi belvárosban eltöltött estéjéről mesélni, mert ez nyíregyházaiakat nem érint. :))
most hallgatom hogy eltér a két adás zenei anyaga, bár hogy milyen mértékben, azt még nem tudom.
 #106346  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:Mostanában hallgatom, mert még mindig nincs jobb, na meg a kábelszolgáltatóm (Pesten) berakta a 94.4-re.
Sajnos (vagy nem sajnos) még mindig a R1 lenne a legjobb a Neo helyére. Ugyan nem tudom, hogy nem kormányközeli adóként mennyi reklám menne rá országosan (de azért csak több, mint az ellenzéki Neo-ra).
 #106344  Szerző: Ivoa

kukac írta:
adminisztrator írta: Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.
méghozzá nyáron, hallani olyat is hogy állítólag csak az új frekvencianyertesekre vonatkozik (persze ez erős fenntartásokkal kezelendő, de a médiatestület jogértelmezési gyakorlatát tekintve semmin sem csodálkoznék).
Azt látom, hogy a magyar zenéket igyekeznek 10-14 óra közöttre betenni, bár talán most már más alkalmakkor is előfordul. A békéscsabai/balatoni/zalaegerszegi/nyíregyházi frekiken is magyar zenék mennek ilyenkor, vagy csak a 2012-ben elnyerteken?

Amúgy amióta pécsi központú a network, jóval több az új zene. :)) Nyerges Iza, A. Horváth László és a többiek is jók, bár hiányzik Pinke és Györke Attila.
Arra viszont figyelni kellene, hogy Nyerges Iza ne kezdjen el a pécsi belvárosban eltöltött estéjéről mesélni, mert ez nyíregyházaiakat nem érint. :))
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 482