RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195574  Szerző: knoskamatee

nem hittem a fülemnek, hogy mit hallok most itt. :shock:
Kép
 #195573  Szerző: csirbesz

az elmúlt pár nap terméséből......
Kwabs - Walk
One Republic - All The Right Moves
David Guetta - Getting Over You
Caramel - Lélekdonor
Fifth Harmony - Worth It
Rúzsa Magdi - Április
Rihanna - Only Girl
Alexandra Stan - Mr Saxobeat

összekeverte a csávó a bestet a r1gyel, vagy ezt komolyan gondolják?!??
 #195565  Szerző: knoskamatee

shadoe írta:
Beci45 írta: 2022.01.04. 19:38 Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.
Ezt ma én is észrevettem. Ment pl. egy Enrique Iglesias, egy Alan Walker, egy Avicii és egy Jonas Brothers, amiket én itt már régen hallottam. A Petőfi topicban már kifejtettem, hogy a R1-et én el tudom képzelni egy sima recurrent rádiónak is, de akkor így (valamint recurrent nálam nem egyenlő Amy McDonald). Értékelem, hogy a Say So és az Unstoppable most már elviselhető gyakorisággal megy, úgyhogy nyugodtan szedjenek elő ritkábban hallott zenéket, és szíveskedjenek a Petőfin kiselejtezett mainstream formatba illő számokat végre rotációba tenni. A Silk Sonic, Swedish House Mafia, Ed Sheeran (Shivers!), Shawn Mendes, JP Cooper, Milky Chance vagy Purple Disco Machine (nyilván nem a Hypnotized...) 2021-es zenéibe nyilván nem halna bele a rádió, és nem pártolna át a hallgatóság a Dankó Rádióhoz.
ha valóban így van és a Petőfiről kieső mainstream dalok is megjelennek, akkor visszanyertek egy hallgatót. ;)
szépen csiszolódik, amit a Retroról is elmondhatok. hajrá! :yes:
 #195564  Szerző: shadoe

Beci45 írta: 2022.01.04. 19:38 Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.
Ezt ma én is észrevettem. Ment pl. egy Enrique Iglesias, egy Alan Walker, egy Avicii és egy Jonas Brothers, amiket én itt már régen hallottam. A Petőfi topicban már kifejtettem, hogy a R1-et én el tudom képzelni egy sima recurrent rádiónak is, de akkor így (valamint recurrent nálam nem egyenlő Amy McDonald). Értékelem, hogy a Say So és az Unstoppable most már elviselhető gyakorisággal megy, úgyhogy nyugodtan szedjenek elő ritkábban hallott zenéket, és szíveskedjenek a Petőfin kiselejtezett mainstream formatba illő számokat végre rotációba tenni. A Silk Sonic, Swedish House Mafia, Ed Sheeran (Shivers!), Shawn Mendes, JP Cooper, Milky Chance vagy Purple Disco Machine (nyilván nem a Hypnotized...) 2021-es zenéibe nyilván nem halna bele a rádió, és nem pártolna át a hallgatóság a Dankó Rádióhoz.
 #195562  Szerző: Beci45

Snake05 írta: 2022.01.02. 16:46

+1 Ez nem annyira hiba, de miért nincs egy tetves powerintro sem? Néha helyi adásokban lehet hallani magyar zenék előtt (arra már ki sem térek, hogy az se túl korrekt, hogy X előadó új dalként konferálja be a több, mint egy éves dalát), de ezen kívül semmi. Elég egyhangú így az arculat.
Az előbb pont hallottam egy poweintrot. Lehet hallgattak rád. Egyébként rendesen megpakolták recurrent zenékkel a rádiót ismételten. Újdonságok továbbra sincsenek, viszont változatosabb lett a rotáció. Ma ment például Orishas- Represent Cuba, Pussy Cat Dolls- Hush Hush.
 #195561  Szerző: almos629

A napokban kicsit eltolódott a zenei kínálat Hot AC - Adult CHR irányba. Előkerültek olyan zenék is, amik évek óta nem szóltak a R1-en. Nekem bejön ez az irány, szerintem változatosabb lett a rotáció. :)
 #195558  Szerző: KPLR

Szia!

Igen Pécs felé érdekelt, meg az is, hogy a 89.5 hogyan szól el arrafelé.
A válaszodat köszi még egyszer is, már korábban jártam arra, és kész kínszenvedés volt az állandó freki vadászat és váltogatás, de mivel akkor még a 89.5 nem volt ( 2019 nyár vége ) ezért is kérdeztem meg azt, hogy is szól el arra.
:chinese:
 #195557  Szerző: Rickykeee23

KPLR írta: 2022.01.04. 15:42 Sziasztok!

Csak egy kérdést szeretnék feltenni nektek, aki tud kérem segítsen.
A budapesti 89.5-ös frekvencia ha, Székesfehérvárról mennék Pécsre, akkor meddig és milyen minőségben szól el.?
Mármint úgy kérdezem inkább, hogy legalább Szekszárdig elszól e, autópályán men :yeah: :) nék, nem tudom ez mennyire befolyásolja a minőségét és a terjedését.
Előre is köszönöm a válaszokat.!
Igazából maga a 89,5-ös frekvencia érdekel, hogy meddig szól el? Vagy Rádió 1-et akarsz hallgatni egészen Pécsig?
Mert a 89,5 kb Dunaföldvárig szól el. Legalábbis az én autómban élvezhetően. (Autópálya)
Ha Rádió 1-et akarsz hallgatni Pécsig, akkor semmi gond. 89,5 -> 106,5 Dunaföldvár -> 107,5 Paks -> 91,1 Szekszárd / 94,3 Baja -> 93,8 Mohács -> 100,9 Villány -> 90,6 Pécs.
 #195556  Szerző: KPLR

Sziasztok!

Csak egy kérdést szeretnék feltenni nektek, aki tud kérem segítsen.
A budapesti 89.5-ös frekvencia ha, Székesfehérvárról mennék Pécsre, akkor meddig és milyen minőségben szól el.?
Mármint úgy kérdezem inkább, hogy legalább Szekszárdig elszól e, autópályán men :yeah: :) nék, nem tudom ez mennyire befolyásolja a minőségét és a terjedését.
Előre is köszönöm a válaszokat.!
 #195529  Szerző: Snake05

A petőfis topikban szóba kerültek az ottani ordító adáshibák, viszont itt is van pár, amiktől én a falat kaparom:
- a mixműsorok megújulása után több, mint két hétig a 2021. május 5-ig használt óraindító ment le a Live mix elején. Szerencsére már sikerült lecserélni, viszont az aktuális DJ nevét továbbra is Geri ordítja be a csatornahang helyett. Borzasztó igénytelen, kisköz rádiós szint.
- éjszaka a mai napig feltűnnek a Sivák-féle music menük, olyan zenékkel, amiket már rég kivágtak a rotációból. Csak remélni tudom, hogy ez véletlenül maradt így, és nem tudatosan.
- a helyi reklámblokkokat kitöltő önpromózó szpotok nagy részét sikerült lecserélni, viszont néha feltűnnek tartalmilag és/vagy zeneileg elavult darabok. Ezeket mindenhonnan törölni kéne, hogy még véletlenül se kerüljenek adásba, egyetlen frekvencián sem.

Ezeket sürgősem orvosolni kellene.

+1 Ez nem annyira hiba, de miért nincs egy tetves powerintro sem? Néha helyi adásokban lehet hallani magyar zenék előtt (arra már ki sem térek, hogy az se túl korrekt, hogy X előadó új dalként konferálja be a több, mint egy éves dalát), de ezen kívül semmi. Elég egyhangú így az arculat.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 1031