RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177852  Szerző: SIR

Godolatom az volt, hogy ezekkel bővül majd a kínálat, mert ezt mutatja majd a kutatás [elvileg most is mutatnia kéne, csak hát minek rohanni...]. BTW Petőfin van Haddaway [bruttó 30 másodpercet hallgattam Petőfit szerintem 5 év alatt - no offence]?
Wolfman írta:
SIR írta: 2018.06.21. 22:09 nemsokára meg kell majd magyarázni a k.hallgatónak, hogy egy évnyi Beatles/Abba/Duran play után R Williams - Feel vagy Lady Gaga mitől is retro...
Miből gondolod, hogy ez lesz? Majd ha a rádió kiad erről egy közleményt, akkor elkezdhetünk ezen gondolkodni. Amúgy popzenei rádiónak jelenleg ott a Petőfi. Én nem látok arra esélyt, hogy a Retro ennyire radikálisan irányt váltson.
 #177839  Szerző: Wolfman

SIR írta: 2018.06.21. 22:09 nemsokára meg kell majd magyarázni a k.hallgatónak, hogy egy évnyi Beatles/Abba/Duran play után R Williams - Feel vagy Lady Gaga mitől is retro...
Miből gondolod, hogy ez lesz? Majd ha a rádió kiad erről egy közleményt, akkor elkezdhetünk ezen gondolkodni. Amúgy popzenei rádiónak jelenleg ott a Petőfi. Én nem látok arra esélyt, hogy a Retro ennyire radikálisan irányt váltson.
 #177837  Szerző: Marcii

Amúgy konkrétan miért minden második szám Abba?
 #177836  Szerző: SIR

2007-es Sztár fM (102.1) a 60-as70-eseket játszotta a lekapcsolásig (2007 előtt mulatós zene ment)
2007 Juve volt 80-as 90-es Soft AC
BTW "Retro" névvel challenging lesz ez - nemsokára meg kell majd magyarázni a k.hallgatónak, hogy egy évnyi Beatles/Abba/Duran play után R Williams - Feel vagy Lady Gaga mitől is retro... "Pop"-al nem lett volna ilyesmi
 #177834  Szerző: Glenn

Stalker95 írta: 2018.06.20. 18:56 Anno a Sztár FM-en is ilyen számok mentek?
Hasonló volt, de 90-es évek nélkül.
 #177825  Szerző: Kovi02

Ma voltam Szegeden,és megnéztem a 95,7-t,a 451-hez képest érezhetően erősebb,itthon is fogtam reggel gyengén.
A 94,9 amúgy nagyon gyenge,a városban sok helyen a seeker se áll meg rajta,pl. telefon rádiójával a város északi részén konkrétan esélytelen a tiszta vétel. Itthon meg a vártnál sokkal jobban szól,érdekes módon RDS is lejön.
 #177824  Szerző: joe

Gyurii írta:Joe, te ralatsz a dB-re, jol erzem, hogy jobb lett a vétel déli irányba felénk? :roll:
Reggel én is azt tapasztaltam, hogy kocsiban stabilan szólt Csabán is, du. 4-kor a Bartók u. - Petőfi u. - Jókai u. útvonalon már eldobta az RDS-t és a rádió csak keresett. A 44-esen a város nyugati határában pedig azért nem jön, mert az AH toronyban lévő adók "leültetik" a vevőt - egy távoli adás sem jön.

Jelen állapot Békésen - irányba forgatott tetőantennával a 100-106 MHz sávrészen vehető adók (0dB=1mV jelfeszültség az SDR bemenetén):
Kép
 #177823  Szerző: IstvánB

nyikolaj írta: 2018.06.19. 05:03
IstvánB írta:Látszik, hogy nem voltál még rádió közelében sem.
:lool:
Maradjunk annyiban,hogy nem ismersz, és kész!
Egyébként sajnos ti kommentelők (bizonyos része)is a pesszimista hitetlen kategóriába tartoztok mint a közép európai emberek nagy %-a. Nyílván persze.. vannak,voltak,lesznek kamu sms-ek , vagy betelefonálók..sőt kamu kívánságkérők is vannak,,. de ezt a rádiót rengetegen hallgatják, már csak az új íz kedvéért is.
Köszönöm, hogy egyértelművé tetted felvetésem. :boldog:
 #177820  Szerző: Stalker95

Anno a Sztár FM-en is ilyen számok mentek?
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 212