Micsoda kommentek...
Joe, te ralatsz a dB-re, jol erzem, hogy jobb lett a vétel déli irányba felénk?

Joe, te ralatsz a dB-re, jol erzem, hogy jobb lett a vétel déli irányba felénk?

nyikolaj írta: ↑2018.06.19. 11:03 Komolyra fordítva a szót.. én nem azt mondom,hogy fúúú de király rádió, a legjobb az országban ezt fogom hallgatni éjjel nappal stb stb.. Nem!...Szerintem mások sem ezt írták. Csak azt gondolom,hogy színesebb lett a piac ezzel az alternatívával,ami nem baj.Az a generáció, amely ezeken a zenéken felnőtt jelenleg hiányzik a rádiózás elitjéből. Épp valamelyik hozzászólásomban utaltam rá, hogy néhány zenei vezető megérett a cserére.
Kicsit off: Tudjátok mitől lenne sikeres ez a rádió? Volt valamikor jó 10-12 évvel ezelőtt Debrecenben egy rádió. Bizonyos Rádió Fun! Az a rádió a 60-as évektől elkezdve az akkori "ma" zenéivel bezárólag játszotta a slágereket! Nyílván akkor is voltak olyanok akik nem szerették a vegyes zenei felhozatalt, de a legtöbb%-nak bejött a formátum.Nekem is. Nagyon sajnálom azt az állomást,hogy rövid életű volt..de én hasonló arculatot eltudnék képzelni a Retronak is.A 90-es évekből a jó kis dance korszakot..Dr.Alban, La Bouche,Aqua,Scatman Joe, Captain Jack,Mike Oldfield,Africa bambaataa stb.
nyikolaj írta:.. de ezt a rádiót rengetegen hallgatják, már csak az új íz kedvéért is.Milyen új ízre gondolsz
IstvánB írta:Látszik, hogy nem voltál még rádió közelében sem.