de csókolom, ha nem tetszik az adóteljesítmény, akkor egy orvosság van, nem kell aláírni azt a rohadt műsorszolgáltatási szerződést

2003 óta aláírták legalább hetvenen, meg a legutóbbi pályázatra beadták harmincan, ebből persze mindenki sír, hogy kicsi, meg feltekeri a powert, mintha nem jönnének rá úgyis előbb vagy utóbb, aztán akkor meg ejnyeazanyját az NHH-nak, hogy merészelt megbüntetni, a hallgató meg csak néz, hogy hol van az, ami tegnap még itt volt

az ORTT-hez meg annyi jut el, hogy nem lehet ez olyan szar, ha ennyi érdeklődő van rá, aztán hátradőlnek a fotelben elégedetten. mert hát aláírtak, elfogadták, hogy ennyi jár, akkor ezek szerint csak nincs gond.
és nem, nem éri meg közösségi rádiózni (anyagilag), ez nem az a játék. tudom, hogy a magyar agy ezt nehezen veszi be.
és igen, örülnék kétszer, ötször, tízszer ekkora teljesítménynek is magunknak, de ha ennyi van, ennyi van, aki akar, megtalál, és legalább nem cseszeget senki. feltételezem, egy helyi frekivel például már itt lihegnének a nyakunkban a pártok, hogy szeretnék a saját hangjukat viszonthallani, aztán szopatnának, ha azt mondjuk, nem játszótér.
na, ezért valószínűleg nem is pályázunk helyit, bár megtehetnénk, ha nagyon akarnánk, de kis pontok vagyunk mi hozzá, a kis pontoknak meg úgy gondolták, hogy kis frekit adnak. a kis várat meg könnyebb védeni
szóval tényleg, aki többet akar, az hagyja már békén a kisköz kategóriát, mert nem fognak sose jobbat adni, ha azt látják, hogy ilyen sokaknak jó ez is. én meg téphetem a számat továbbra is, amikor mindenféle rádiókat összemosnak a közösségiekkel, amiből meg marha kevés van...