RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194714  Szerző: Jozsfm964

p0tyi írta: 2021.11.03. 15:37 Hogy még szebb legyen, Kaposváron, Tatabányán, Szombathelyen, Szekszárdon, Zalaegerszegen, Miskolcon, Salgótarjánban és Kecskeméten is néhol erősen problémás a vétele, hogy csak a megyeszékhelyeket említsem. Nem véletlenül tarol ezeken a településeken a Rádió 1 vagy a helyi rádió.
Ez nem megyekszékhely függő. Az említett településeket egy-egy adótorony látja el 50-100 km-en belül. Zalaegerszeget, Szombathelyet a Kabhegy, Kaposvárott nem tudom mi a helyzet ahogy Miskolcon sem, Szekszárdot a pécsi adótorony, Tatabányát a Budapesti Széchenyi hegy.
 #194713  Szerző: Jozsfm964

Jó lesz ez szerintem.

De ha már tegezik a hallgatót, akkor a hírolvasó miért magázódik?
 #194712  Szerző: p0tyi

Hogy még szebb legyen, Kaposváron, Tatabányán, Szombathelyen, Szekszárdon, Zalaegerszegen, Miskolcon, Salgótarjánban és Kecskeméten is néhol erősen problémás a vétele, hogy csak a megyeszékhelyeket említsem. Nem véletlenül tarol ezeken a településeken a Rádió 1 vagy a helyi rádió.
 #194711  Szerző: noartist

Glenn írta: 2021.11.03. 14:56
Gyurii írta: 2021.11.02. 11:19Békéscsaba továbbra sem nem tartozik a “ország minden pontjához…” :blush:
Azért ez nagyon gáz. A kettes számú közszolgálati adás nem vehető egy megyeszékhelyen? :shock: :shock: :shock:
Nem. Jobb autórádióval is esélytelen.
 #194710  Szerző: noartist

knoskamatee írta: 2021.11.03. 14:47
noartist írta:Nekem ReelWorld-gyanús ez a szignálpark.
ez az is. ;)
Ahj, végre... már csak pár rádiótól kell elküldeni Ákost. :D A Kossuth is kaphatna egy parkot tőlük, van erre is példa náluk.
 #194709  Szerző: Glenn

Gyurii írta: 2021.11.02. 11:19Békéscsaba továbbra sem nem tartozik a “ország minden pontjához…” :blush:
Azért ez nagyon gáz. A kettes számú közszolgálati adás nem vehető egy megyeszékhelyen? :shock: :shock: :shock:
 #194707  Szerző: knoskamatee

noartist írta:Nekem ReelWorld-gyanús ez a szignálpark.
ez az is. ;)
 #194706  Szerző: noartist

Nekem ReelWorld-gyanús ez a szignálpark.
 #194705  Szerző: p0tyi

Szerintem is nagyon jól sikerült a rebranding.

Ami negatívum és feltűnt eddig:
- ugyanaz a "búgás" effekt a reklám, korhatár, termékmegjelenítés alatt, elég zavaró.
- a hírek, időjárás, közlekedés bedek elején olyan, mintha "Petöfi" lenne a rádió neve, rövid ö-vel, ezt érdemes lenne korrigálni valahogyan
- kéne egy új Petőfi Live is, app és web egyaránt, ráfér a megújulás

A pozitívumokat meg már leírtam.
 #194704  Szerző: Rickykeee23

Számomra nagyon kellemes meglepetés! Ma amikor van alkalmam rádiót hallgatni, akkor csak a Petőfi szól. Tetszik. Csak így tovább! (Itt-ott egy kis csiszolás és teljesen rendben lesz)
Kicsit titkon reménykedtem benne, hogy Buda Marci azért ment el az R1-től, hogy esetleg vissza csalták a Petőfihez.
Sajna nem így lett. Pedig akkor számomra teljes mértékben Petőfi lenne a best.
Sok fiatalt le fog nyúlni az R1-től az biztos.

Kíváncsi vagyok, hogy Iller Bálint vagy Péczeli Dóri folytatja-e valahol. Simán el tudnám őket képzelni a Best FM-en.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 627