RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#59515  Szerző: Gabeedj

Ennek örülünk !Egy új ismétlő play gombos csatorna.Zenetévét nem indítanak ,mert az hiánycikk a nagy adók világából.Mikor lesz egy olyan csatorna is,amit érdemes megnézni.??Annak idején a Story tv is csajos tv nek indult és erre jött a Fem 3,ami csajos ismét ,most viasat6 után szabadon férfi tv-ét indítanak???Élő minőségi csatornán senki nem gondolkodik??
 #59506  Szerző: Gyurii91

Még egy ismétlő csatorna, kíváncsi vagyok melyik adó jár pórul, mivel van hely, de tuti kivesznek valamit... :x
 #59505  Szerző: mlaszlo

PRO4 - új tévét indít a TV2 és a FEM 3 tulajdonosa januártól

Az origo.hu-nak adott interjújában Kiss Péter, a Tv2 programigazgatója azt közölte, hogy januártól PRO4 néven egy új csatornával jelenik meg a magyar piacon a tulajdonos ProSiebenSat.1 Media AG.

A műsor általános szórakoztató csatorna lesz filmekkel és sorozatokkal.

Az adó új brand a ProSiebenSat.1-nél, mivel más országokban sem indított még hasonló néven csatornát (hacsak az ősi Pro7-et nem tekintjük annak.)
 #57148  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Akkor miért panaszkodna minden fórumon a 4:3-as F1-re? Ha nincs rá igény.
Más országokban rég 16:9-es. Sőt HD felbontásba adják.
Abból nem lehet következtetéseket levonni, amiket a különféle fórumokon írnak, ugyanis ezeket az oldalakat a nézőknek csak kis százaléka látogatja.
A 16:9-re már tényleg lenne igény, de nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg ez már a nézők többségét jelentené-e. Még mindig nagyon sokan 4:3-as tv-t használnak és sok helyről hallottam, hogy nem értik pl. a Sport1-en vagy az Eurosport-on miért van az a vastag fekete csík és miért nem tölti ki a képernyőt teljesen a kép. Amíg ezek a nézői visszajelzések vannak többségben, addig a csatornák részéről érthető, hogy miért a 4:3-at preferálják még mindig. Persze reménykedünk, hogy azért előbb-utóbb csak lépnek a 16:9 felé.
Az F1 tekintetében a HD felbontás kizárt, mivel jelenleg erről a sporteseményről nem készül HD közvetítés.
Amúgy pont az korosztály vesz lapos TV-t amelyik hirdetés szempontjából legfontosabb. Ezért kéne lépni 16:9 felé. Mert máskor mindig ezt tartják fontosnak. Meg talán kéne tájékoztató műsorokat készíteni így nem lenne ennyi tudatlan. Gondolom miután pan & scan állítottad az STB-t arra panaszkodtak hogy hova tűnt a kép széle. :)
 #57020  Szerző: Mauro

Zsolt írta:
Mauro írta: Ha akarnák se tudnák nativ HD-ba adni mert még nem HD-ba rögzítik versenyeket.
Mauro írta: Más országokban rég 16:9-es. Sőt HD felbontásba adják.
:o :o :o
Áttol hogy még nem HD-ba rögzítenek valamit az nem azt jelenti hogy nem mehet HD felbontásba. Nézd meg MTV-t és Duna TV-t tele van feljavított műsorokkal. F1-et is adja pl ORF 1, Sky Sports, stb. Még hozzá gyönyörű kép minősége van. Ha tudod nézd meg. Direkt írtam HD felbontást és nem nativ HD-t.
 #57014  Szerző: Zsolt

Mauro írta: Ha akarnák se tudnák nativ HD-ba adni mert még nem HD-ba rögzítik versenyeket.
Mauro írta: Más országokban rég 16:9-es. Sőt HD felbontásba adják.
:o :o :o
 #57012  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Akkor miért panaszkodna minden fórumon a 4:3-as F1-re? Ha nincs rá igény.
Abból nem lehet következtetéseket levonni, amiket a különféle fórumokon írnak, ugyanis ezeket az oldalakat a nézőknek csak kis százaléka látogatja.
A 16:9-re már tényleg lenne igény, de nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg ez már a nézők többségét jelentené-e. Még mindig nagyon sokan 4:3-as tv-t használnak és sok helyről hallottam, hogy nem értik pl. a Sport1-en vagy az Eurosport-on miért van az a vastag fekete csík és miért nem tölti ki a képernyőt teljesen a kép. Amíg ezek a nézői visszajelzések vannak többségben, addig a csatornák részéről érthető, hogy miért a 4:3-at preferálják még mindig. Persze reménykedünk, hogy azért előbb-utóbb csak lépnek a 16:9 felé.
Az F1 tekintetében a HD felbontás kizárt, mivel jelenleg erről a sporteseményről nem készül HD közvetítés.
 #56974  Szerző: Mauro

lali87 írta:A technikájuk meg van hozzá de a közönségük nem HD ready a többségük meg van elégedve az SD felbontással ráadásul a analóg földi szórással is.
Amíg így jó nekik miért vegyék meg a filmek-sorozatok HD verzióit minek béreljenek drágán extra sávszélt. Addig amíg nincsenek rákényszerítve magasról le....ák az egészet.
Például az HBO, NGC azért ad HD-ban (is) mert van egy egyre növekvő réteg aki igényli ezt az "extra" szolgáltatást és a nézőik úgy általában a "gazdagabbak" között vannak és meg tudják fizetni ezt a többletet.
Akkor miért panaszkodna minden fórumon a 4:3-as F1-re? Ha nincs rá igény.
 #56973  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Állítólag ReTeK Klubnak szar a technikája és nem alkalmas 16:9 adásra. Sőt még rengeteg 4:3-as kamerájuk van.
Elfogadom hogy nem szereted ezt a csatornát, ezzel nincs is semmi baj, nagyon sok hibája van, amit én is látok, de ha lehet ne mindig ReTeK Klub-ozzunk.
Amúgy hozzáértőktől én eddig pont az ellenkezőjét hallottam, mindenki azt mondta, hogy az RTL-nek van jelenleg az egyik legmodernebb technikája és ha a vezetés részéről akarat lenne, akkor részükről semmi akadálya nem lenne a 16:9-es adásnak, de még a HD-nak sem.
Én meg attól hallottam akitől azok az infok származnak hogy HD-ba fog meni az úszó eb és Tűzvonalba. És abba nem tévedett.
 #56807  Szerző: lali87

A technikájuk meg van hozzá de a közönségük nem HD ready a többségük meg van elégedve az SD felbontással ráadásul a analóg földi szórással is.
Amíg így jó nekik miért vegyék meg a filmek-sorozatok HD verzióit minek béreljenek drágán extra sávszélt. Addig amíg nincsenek rákényszerítve magasról le....ák az egészet.
Például az HBO, NGC azért ad HD-ban (is) mert van egy egyre növekvő réteg aki igényli ezt az "extra" szolgáltatást és a nézőik úgy általában a "gazdagabbak" között vannak és meg tudják fizetni ezt a többletet.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 203