RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194963  Szerző: Dani

Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy a top500-as listában vajon mennyi olyan zene lesz, ami tényleg a hallgatók igényei alapján kerül be, és nem Mcfly-ék igényei alapján...
 #194961  Szerző: Glenn

Beci45 írta: 2021.11.17. 00:56 Glennel nagyon vigyázni! Egy rossz szó a vezérére, s egyből itt van, megvédi! Aztán küldeti értünk a fekete Volgát. :)
A vezérem én vagyok saját magam. 8-)
Te kötekedhetsz nyugodtan, azt itt szabad egy libsinek. Kövesd a kedves vezetődet, ő most a fekete Volga parancsnoka. Épp mint régen a felmenői... ;)
 #194956  Szerző: Goldfinger15

shadoe írta:
adam1400 írta: 2021.11.15. 07:59 Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Ezzel a rotációval sose szednek össze 500 zenét.
Dehogynem! Minden tizedik Sia - Unstoppable lesz! 😀
 #194954  Szerző: Beci45

Glennel nagyon vigyázni! Egy rossz szó a vezérére, s egyből itt van, megvédi! Aztán küldeti értünk a fekete Volgát. :)
 #194949  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.11.16. 12:27ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>.
Én is ebben reménykedem, erősen! :)
 #194948  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.11.16. 12:27ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>.
Reméljük, csak álmodozol, mert ha ezt komolyan akarod, akkor gyorsan vizsgáltasd meg magad! :gonosz:
 #194947  Szerző: p0tyi

p0tyi írta: 2021.11.16. 12:27
adam1400 írta:Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a R1-el, illetve a komplett rádiós piaccal, ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>. Meddig húzzák, működhetnek-e, mit adnak el, mi marad, megtisztul-e valamennyire a tehetségtelen káderektől a szakma?

Remélem, lesz esély arra, hogy mindezek kiderüljenek. ;)
Felcsúti FALHUGYOZÓ. Ezt a szót használtam.
 #194946  Szerző: p0tyi

adam1400 írta:Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a R1-el, illetve a komplett rádiós piaccal, ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>. Meddig húzzák, működhetnek-e, mit adnak el, mi marad, megtisztul-e valamennyire a tehetségtelen káderektől a szakma?

Remélem, lesz esély arra, hogy mindezek kiderüljenek. ;)
 #194945  Szerző: adam1400

noartist írta: 2021.11.16. 09:34 Nincs egy technikus Balázséknál? Esetleg ők nem tudják kezelni az adáslebonyolítót? Csak mert javában beszélnek még, majd elindul a termékmegjelenítés záró, reklám nyitó, ők pedig eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

Nem először fordul elő, szinte mindennapos. Nem látják, mikor van vége a blokknak? Nem érdekli őket? Nem integet nekik senki, hogy srácok, 5 másodperc, és reklám? Nincs valaki, aki megnyomja a gombot, hogy jó, akkor kitoljuk pár másodperccel a blokkot?

Miért van tele technikai hibákkal a reggeli sáv évek óta? (évekig ment a bed a reklámblokk alatt is...)
Direkt van automatikusan indul el, régen manuális volt és volt, hogy miattuk kimaradt a helyi 7 perces blokk. Néha le szokták némítani és beszélnek tovább, aztán a reklám közepe már rég lement xd
 #194943  Szerző: noartist

Nincs egy technikus Balázséknál? Esetleg ők nem tudják kezelni az adáslebonyolítót? Csak mert javában beszélnek még, majd elindul a termékmegjelenítés záró, reklám nyitó, ők pedig eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

Nem először fordul elő, szinte mindennapos. Nem látják, mikor van vége a blokknak? Nem érdekli őket? Nem integet nekik senki, hogy srácok, 5 másodperc, és reklám? Nincs valaki, aki megnyomja a gombot, hogy jó, akkor kitoljuk pár másodperccel a blokkot?

Miért van tele technikai hibákkal a reggeli sáv évek óta? (évekig ment a bed a reklámblokk alatt is...)
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 1021