Nos nem akartam leírni mert tudom hogy ezzel nem igazán fog változni semmi de úgy döntöttem még is leírom.
Én csak azt nem értem, hogy oké azt már megszoktuk hogy a rotációban nappal sok 2019 2020-as zene megy, de hogy a top50ben is ilyenek vegyék el a jó zenéktől a helyet mert szívesebben meghallgatnék egy Jack Jones Charlie xcx out outot, mint mondjuk a Mabeltől a don't call me uppot, vagy a Dua Lipától a fisicalt melyek már lerágott csontok.
A nappali sávban menjenek, de a top50 az legyen már olyan ahol ezek kicsit háttérbe szorulnak?
gondoljatok bele hogy a Farucotól is az a szám amit oly sokszor játszanak, mennyit hallottuk annak idején. Már van sokkal újabb dala neki is mint Pl a Pepas amit simán adhatna a rádió.
Sokan mondják az ismerőseim között is, hogy nincsenek újdonságok. Ez való igaz ha van is, nem olyan szinten, mint mikor tavaly tavasszal megújult a rádió.
Nekem igazából csak ez nem tetszik mert amúgy még megszoknám hogy visszatértek a Bertókos időszakok de akkor így nem lesz több hallgató szerintem az is biztos.
Meg ilyen hogy tick-tock a top50ben az is furcsa. Jó zene nem mondom, de nem illik bele a képbe.
Ott menjenek csak 21 aktuális slágerei.
Mikor Beggi mixel, akkor sok újdonság felcsendül.
Miért ne lehetne leadni mondjuk nappal a Fred Again és the Blessed Madonna lost dancing számát?
Az nagyon jó lenne vagy lehetne kérni a kívánságműsorban.
Vagy PL szintén begginél ment az a Gigid Agustino átirata nem tudom emlékszik e rá valaki az a fütyülős átirat.
Az az hogy az eredetiben fütyültek a gigid-s verzióban. Szóval sok jó zenét le lehetne itt adni de nem mi vagyunk a főnökök nyilván így azzal kell beérnünk, ami van.Viszont ez a dolgozol nem zabálsz reggelente ez nagyon vicces.