RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#71096  Szerző: markfelt

Jazzy, Klasszik, MR2, Cafe, Radió Q, Neo FM, Class FM, MR3, ezek azok a zenei rádiók amik egyelőre biztosnak tűnnek
Ja, leszámítva a Jazzy-t, Klasszikot, Cafét, Q-t és a Neo FM-et... :)
 #71079  Szerző: mlaszlo

Hulk írta:
admin írta:Százhalombatta 88.4
Zsámbék 88.4
Törökbálint 97.6

Rádió Média Kft. (érdi cég)
mi???
százhalombattai másik frekit nem a R6 nyerte meg?
minek oda konkurencia a kb 17.000-es városba?
Érd kb 70.000-es, oda meg nem tervezett senki frekit, csak a 101.3?

és ezt a hármat ugyanaz a cég nyerte?
kicsit sem bunda...
Ha jól tudom ez a két frekvencia így volt megpályáztatva úgymond "egy csomagban".
Jelenleg valóban fölöslegesnek tűnhet még egy zenei rádió, de ha azt nézzük, hogy Budapesten és Pest-megyében folyamatosan tűnnek el a zenei rádiók, olyanok is, amelyek már több mint 10 éve működnek, akkor már lehet esélye egy újabb rádiónak. A 89.5, 103.9 fölött sincs még döntés, nem tudni, lehet pár hónap múlva már más szól a helyükön, elméletileg a 88.1 is elhallgat, megszűnt a Sztár FM és a Roxy is. Jazzy, Klasszik, MR2, Cafe, Radió Q, Neo FM, Class FM, MR3, ezek azok a zenei rádiók amik egyelőre biztosnak tűnnek hogy maradnak.
A Zsámbéki frekvencia pedig adhat lehetőségeket, hiszen arrafelé Budakeszit elhagyva a Gellért-hegyi adók már nem foghatóak, csak az országosak, illetve valamennyire jön az Info, a Klub és a Cafe.
 #70946  Szerző: Zoey

Hulk írta:és ezt a hármat ugyanaz a cég nyerte?
kicsit sem bunda...
Ez valójáában nem csak kettő? Mintha a Százhalombatta és Zsámbék szinkronban lenne. De ezt a részét nem annyira értem.
 #70944  Szerző: Hulk

Zsámbék 88.4
Törökbálint 97.6

mi???
százhalombattai másik frekit nem a R6 nyerte meg?
minek oda konkurencia a kb 17.000-es városba?
Érd kb 70.000-es, oda meg nem tervezett senki frekit, csak a 101.3?

és ezt a hármat ugyanaz a cég nyerte?
kicsit sem bunda...
 #70943  Szerző: Gyurii91

Többi adó mikor indul, mikor hirdetik ki a maradékot?
 #70939  Szerző: csokie

Zsámbék 88.4
Törökbálint 97.6

Mi a tosznak már ennyi rádió ide?????
99%-uk ugyanazt játsza a térségben....
 #70927  Szerző: TG

Zoey írta:
TG írta:
Zoey írta: Érdekes amúgy, hogy Zalaegerszegen 3 "talált" freki is van, pedig szerintem van ott elég rádió. Mondjuk a szombathelyieket, győrieket és keszthelyieket sem irigyelem, ott sem csak egy frekvenciát "találtak".
Bezzeg Miskolcon..
A miskolciaknak csak kisközt adnak úgy látszik ez a tendencia..
Kisközből bezzeg tucatnyit... 7-8 eddig, ha jól számolom?
Nem akarok senki ellen beszélni, de szerintem sokkal jobb lenne a városnak, a lakosoknak, ha lenne kb. két normális, valóban helyi kereskedelmi rádiója a városnak, és kisközből elég lenne 3-4 max.
8
Egyébként ezt jól látod...sőt szerintem 3 kereskedelmi is elférne..Debrecenben pl. ehhez képest dőzsi-dőzsi van...
A valóban helyiekről annyit, hogy nagyon kíváncsi leszek a mátrások mit fognak alakítani (ha már jogtalanul nyertek, ráadásul tudomásom szerint a diósokkal akarták csinálni, de azok kiléptek, mert a mátrások a családtagjaikkal akarják telerakni a rádiót -persze ezt csak a madarak csiripelték- )..ha megnyerik a hatvani frekit is kétlem, hogy lesz stúdió Miskolcon (bár így is), de azért van egy tippem, hogy Szerencsekerék Viktor fogja irányítani...
Egy szó mint száz, nem számítok nívós produkcióra..
 #70926  Szerző: markfelt

Százhalombatta 88.4
Zsámbék 88.4
Törökbálint 97.6

#70925  Szerző: Zoey

TG írta:
Zoey írta: Érdekes amúgy, hogy Zalaegerszegen 3 "talált" freki is van, pedig szerintem van ott elég rádió. Mondjuk a szombathelyieket, győrieket és keszthelyieket sem irigyelem, ott sem csak egy frekvenciát "találtak".
Bezzeg Miskolcon..
Kisközből bezzeg tucatnyit... 7-8 eddig, ha jól számolom?
Nem akarok senki ellen beszélni, de szerintem sokkal jobb lenne a városnak, a lakosoknak, ha lenne kb. két normális, valóban helyi kereskedelmi rádiója a városnak, és kisközből elég lenne 3-4 max.
 #70924  Szerző: TG

Bezzeg Miskolcon..
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 200