RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194604  Szerző: Chucky

Kíváncsian várom én is. Kell a vérfrissítés.
Remélem megerősítést nyer, hogy nem csak régi "bútordarabokkal" lehet jó rádiót csinálni.
Sőt!
 #194603  Szerző: Gyurii

Már csak fm-en kellene rendbehozni. Békéscsaba továbbra sem nem tartozik a “ország minden pontjához…” :blush:
 #194602  Szerző: knoskamatee

Dj Gozth is itt lesz… akik vágják a Trap Starz és az OTL bulikat, azok nem fognak csalódni. :D :party:
 #194600  Szerző: weiszmatyi

Mindenképpen rögzíteni fogom, és valószínűleg utána fel is teszem. :)
 #194599  Szerző: p0tyi

Valaki rögzíti éjféltől? Valószínűleg utoljára lesz a mostani arculat, illetve gondolom lesz némi búcsúzkodás is, meg kéne őrizni az utókornak. :)
 #194598  Szerző: shadoe

Nekem is jó előérzeteim vannak az átalakítással kapcsolatban. És szerintem, miután egy bizonyos rádióban elindultak a biztos erjedés megállíthatatlan folyamatai, már sokan szomjazzuk végre azt, hogy Mo.-n lehessen egy rendes, ténylegesen rendbe rakott és vállalható színvonalú rádiót hallgatni, amelynek a vezetősége tudatában is van annak, hogy mit szeretne csinálni és merre akar haladni.
 #194597  Szerző: p0tyi

Szerintem is nagyon rendben van ez alapján, kíváncsian várom szerdától. Az is korrekt, hogy a végére odaírták a távozó kollégák nevét. És lesznek vokális szignálok! :shock:
 #194596  Szerző: djlacee

kondalyuk írta: 2021.11.01. 21:50 https://petofilive.hu/hirek/cikk/2021/1 ... t-petofin/
Megmondom őszintén, nekem ez tetszik. Sok sikert kívánok az újonnan érkezőknek, és igen, végre lesz egy tényleg király esti mixműsor is. Azt azért sajnálom, hogy Killer Bálint sosem került az esti sávba.
 #194560  Szerző: p0tyi

Nagyon kíváncsi vagyok. Olyan nagy változtatás nem kéne zenei téren, a reggeli one man show viszont jó ötlet, ha találnak megfelelő karaktert. A kickoff szerintem is gyúrásra szorul. A hétköznap esti műsorsáv borzalmas jelenleg, azt egy az egyben kukázni és újraépíteni szükséges. Pénteken-szombaton viszont az is oké. Dóriért pedig kár.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 625