RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194559  Szerző: Snake05

kondalyuk írta: 2021.10.30. 14:11 Ha új fiatal műsorvezetők jönnek, az azt jelenti, hogy Harsányiék, Boros Csaba, Kiki és Nagy Feró távoznak?
Merem remélni, hogy igen. Tiszttartó tárt karokkal várja őket, Borost és Ferót leginkább a Retrón tudnám elképzelni, ha nagyon akarnak rádiózni, a Bestre meg kellene egy vállalható reggeli műsor, ha legalább a Dankót meg akarják előzni hallgatottságban.
 #194557  Szerző: shadoe

Lacii írta: 2021.10.29. 22:23
Szerinted. Szerintem pedig ennek az embernek a kisujja többet ér, mint az ilyen T.T./Mekfláj féle múlt századból itt maradt, begyöpösödött, arrogáns szaralakok, akik a mai napig élősködnek a magyar rádiós piacon. Aki mer változtatni, újat behazni, nem ragaszkodik a harminc éves rádiós trendekhez és a kamu tesztekhez az csak rossz lehet? Ez milyen hozzáállás már...
Pontosan. A jelzett két figura többet ártott a legtöbbet a magyar rádiózásnak, és éppen ideje lenne lapátra tenni mind a kettőt. Véleményem szerint ne az akarjon könnyűzenei rádiót, pláne fiataloknak szólót és pláne országosat csinálni 2021-ben, aki a 90-es évek rádiózásában szocializálódott, és azóta is beragadt neki a bakelitlemez!
 #194549  Szerző: kondalyuk

https://www.origo.hu/teve/20211029-tort ... io-tv.html

Még egy cikk, ami megerősíti, hogy november 3-án megújul a rádió is. Itt arculati újításról is írnak, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Új szlogen, station voice?

És ami egy hatalmas piros pont, hogy újra visszaáll a 2016 május előtti rend és zenés reggeli műsor lesz. Az interjús cikkből az is kiderül, hogy az esti sávot is átvariálják. Teljesen felesleges volt heti 5 (aztán pár hónapja 4) Minek nevezzelek majd egy 5 órás magyar zenei műsor vasárnap; amiből ráadásul az első két óra mindennek nevezhető, de fiatalosnak nem. Ha új fiatal műsorvezetők jönnek, az azt jelenti, hogy Harsányiék, Boros Csaba, Kiki és Nagy Feró távoznak?

Remélem a hétköznap esték a mostani péntek-szombati sáv alapján újulnak meg, sok friss (és nem csak kizárólag magyar) zene, rövid interjúkkal. Mint anno az "Egy estém bárhol" című műsor. De még egy tematikus "Zóna" jellegű műsornak is örülnék 9 után.
 #194548  Szerző: almos629

Végre lesz egy országos zenei rádió, ahol nem morning show, hanem zenés reggeli műsor van. :yes:
 #194546  Szerző: Snake05

Akkor úgy tűnik, hogy november 3-ám lesz a nagy megújulás. Az új műsorvezetőkre kíváncsi leszek, az arculatot meg remélem, hogy végre teljesen lecserélik, és ez a "valami" csak ideiglenes megoldás.
 #194543  Szerző: Nickman

A korábban linkelt cikkből érdemes kiemelni ezt a részt is:

Mikor indul az áttervezett Petőfi Rádió, Petőfi TV?

November 3-án. Már hajnali ötkor érdemes bekapcsolni a rádiót, akkor indul információkkal, zenékkel az élő sáv azok kedvéért, akik már ébren vannak. Hatkor kezdődik a reggeli műsor, ami eltér a klasszikus morning show felállástól. Nálunk nem lesz a műsorvezető mellett két-három rezonőr.

Ki lesz az az egy műsorvezető, aki elviszi a hátán a reggeli sávot?

Kapcsolják be a rádiót november 3-án! Addig annyit árulok el, hogy jelentős változások zajlanak a Petőfi személyi állományában. Az én kinevezésem is azt igazolja, hogy a közmédia felvállalja az utánpótlás-nevelés nem könnyű feladatát. Vállalja, hogy arcokat építsen, fontos pozíciókba engedjen nem széles ismertséggel rendelkező munkatársakat, és ne inkubátorban vagy függöny mögött nevelgesse a csatornák arcait, hanem gyakorlatban. Beengednek minket a mély vízbe.
 #194541  Szerző: djlacee

Szerintem annyira alternatív irányba nem kéne elmenni, mint a Rádio_FM vagy a ČRo Wave. Ez a BBC Radio 1 vonal, amit most képviselnek teljesen jó. És nem azért, de az újítások általában mindig meglátszanak a hallgatottságon, eleinte általában negatív irányban. Aztán majd minden a helyére kerül.
 #194540  Szerző: Patrik09

Én itt most már tényleg sajnálom, és nem értem. Gyakorlatilag ugyazazokat írjátok le most is.
Nem értem mi a baj azzal, hogy Petőfi próbál ,,színesebb" lenni és nem csak 150 dalból akarnak válogatni, utóbbira is van példa, ahogy erre is. (FM4, Radio FM, stb...) Nem lehet, hogy rossz rádiót hallgattok? Ha mindennap úgyanazokat hallgatnátok hát tekerjetek a Rádió 1-re. Az most pont ilyen, ott ezért panaszkodik a többség. ;)
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 625